Haberler

Konya'daki Programa Damga Vuran Görüntü! Davutoğlu-Ceceli Düeti

Güncelleme:

Mustafa Ceceli, "Çok kolay panik yapmayın" deyip mikrofonu Başbakan Davutoğlu'na uzattı. Başbakan, Ceceli'nin söylediği ilahiye eşlik etti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya Büyükşehir Belediyesi Kongre Merkezi'nde düzenlenen İslam Dünyası Kültür Başkenti Konya Tanıtım Toplantısı ve Kutlu Doğum Haftasına özel "Bütün Diller Onu Söyler" programına katıldı. Başbakan'ın eşi Sare Davutoğlu ile birlikte katıldığı programa sanatçı Mustafa Ceceli ile yaptığı düeti damga vurdu.


"ÇOK KOLAY PANİK YAPMAYIN" DEYİP MİKROFONU UZATTI

Davutoğlu'nun konuşmasının ardından sahneye çıkan Mustafa Ceceli, "Ben daha evvelden bir sürpriz yapacaktım ama kısmet bugüneymiş, ben size şimdi size burada şarkı söyletmez miyim? Çok kolay panik yapmayın" deyip mikrofonu Başbakan Davutoğlu'na uzattı. Başbakan da Mustafa Ceceli'nin söylediği ilahiye eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Davutoğlu Mustafa Ceceli Konya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (31)

RıdvanMobil-ANDROID:

cehennemi haketnz bunu sizde biliyosnz kul hakkı yediniz bu insanları öldürdünz şahsi çıkarlar için

9
15
yanıtYanıtla
Müslüman Türk:

Allah''ın o mübarek ismi altında yapmadığınız kalmadı. . Az kaldı. . . Hepiniz kaçacak yer arayacaksınız. . . .

13
8
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ALLAH ŞAHİT BİR GÜN GELECEK BU AKP ÖYLE UNUTULACAK TARİHTE TÜRK MİLLETİNİN GENÇLİĞDE BUNLARI UNUTACAK NAMI ŞÖHRET OLMAYACAK BELKİDE LUT KAVMİ GİBİ SONLARI OLACAK DEMEDİ DEMEYİN ALLAH ŞAHİT MİLLİ BAYRAMA SAHİP OLMAYAN ÜLKEYE ASLA SAHİP OLAMAZ LUT KAVMİ NUH KAVMİ DEĞİL LUT KAVMİ OLACAK.

8
11
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

23 nisan akp nin bayramı değil asla olmayacak asla 23 nisan atatürkün ve türk gençliğin bayramı asla akp nin bayramı değil onlar milli bayramlardan ne anlarlar onlardan vatan bayrak ecdad tarih sevgisi yoki yoksun yoksul kalmışlar zavallılar 23 nisan aziz türk milletin bayramı

8
10
yanıtYanıtla
....:

Rabbim derki helak olacakların içinde en kötüsü kendilerini Allah''ın ismi ile kandırıp inananlar olacaktır. . . ŞAŞKOLOZ sana derim bunu. . Allah tüm evrenin tüm canlıların Allahıdır. . . . kimsenin tekelinde değil. . Elhamdülillah ki kimseyi onun adını ve dinini kullanarak kandırmadık. . .

yanıt1
yanıt1
ahmeed:

şirinlik yapıp beceremeyen gıcıklaşan çocuk gibisin.

12
6
yanıtYanıtla
CANIM:

ŞEHİTLERİ BAHANE ET YİRMİ ÜÇ NİSAN RESEPSİYONUNU İPTAL ET AMA EĞLENCEYE TAM GAZDA DEVAM ET STAT AÇILIŞINDA TAM KADRO KATIL TOP KOŞTUR HER TÜRLÜ ETKİNİLİĞE KATIL HER TARAFA GÜLÜCÜKLER AT HEP ŞEHİTLER İÇİN CANIM

7
6
yanıtYanıtla
CANIM YA:

CANIM YA NE GÜZEL EĞLENİYOR BUNLAR HEP ŞEHİTLER İÇİN BİLİYORMUSUN STAT AÇILIŞINDA TOP KOŞTURUP TER ATMASI HER TÜRLÜ ETKİNLİK VE PROGRAMDA O SONSUZ GÜLÜŞÜ BUNLAR HEP ŞEHİTLER İÇİN

6
7
yanıtYanıtla
O ALLAHIN KITABI DIYORKI:

Andolsun ki onlara:(Kafrlere) ''Gökleri ve yeri yaratan, güneşi ve ayı buyruğu altında tutan kimdir?'' diye sorsan, mutlaka, ''Allah'' derler (ANKEBÛT 61)

11
0
yanıtYanıtla
O ALLAHIN KITABI DIYORKI:

Allah''''ın indirdikleriyle hükmetmeyenler kafirlerin ta kendileridir ''''Kuran Maide 44''''

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title