Haberler

Davutoğlu: "Bütün Partilerimize Siyasi Nezaket Kuralları İçinde Medeni Bir Rekabet Diliyorum"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşması AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu: "Bütün partilerimize bir kez daha siyasi nezaket kuralları içinde medeni bir rekabet diliyorum.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşması AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu: "Bütün partilerimize bir kez daha siyasi nezaket kuralları içinde medeni bir rekabet diliyorum. Bütün partiler, karşılıklı saygı içinde söyleyeceklerini milletimize anlatacaklarını dile getirsinler, ama birbirimizi kırmayalım, birbirimizi üzmeyelim, hakaret ve tahkir yerine güzel sözlerle birbirimize hitap edelim. 1 Kasım seçimleri şimdiden milletimize hayırlı olsun."AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu: "Sunduğumuz seçim beyannamesi, masa başında, dar katılımla hazırlanmış bir beyanname değil; milletin katılımıyla geniş bir konsensus ve mutabakatla hazırlanmış bir beyannamedir. Bugün, milletimizin huzuruna yine Türkiye'nin sesi olarak çıkmış bulunuyoruz. AK Parti, bütün unsurları, bütün birikim ve kararlılığıyla 1 Kasım'a hazırdır, yola çıkmaya hazırdır."

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Davutoğlu Ak Parti Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title