Haberler

Davutoğlu: "Bu Beyanname, Bütün Vatandaşlarımızı Birinci Sınıf Vatandaş Kılacak Bir Beyannamedir"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşması ANKARA - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, "AK Parti Seçim Beyannamesi Açıklaması"nı açıklıyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun konuşması ANKARA - AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, "AK Parti Seçim Beyannamesi Açıklaması"nı açıklıyor.AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu: "AK Parti Beyannamesi, insan onurunu esas alan, reformcu bir beyannamedir. Bu beyanname, diğer partilerin beyannameleri ile değil, G-20 üyeleri ile bile kıyaslandığında gelecek için reform vadeden tek beyannamedir. Bu beyanname yerli, yenilikçi, kapsayıcı, büyümeyi esas alan bir beyannamedir. Bu beyanname, Türkiye'yi üst orta gelir grubundan yüksek gelir grubuna taşıyacak bir beyannamedir. Bu beyanname, güven ve istikrar kazanımlarımızı koruyan bir beyannamedir. Bu beyanname, halkı önceleyen, halkla birlikte karar verilmiş bir beyannamedir. Bu beyanname, değişim ile sürekliliği birlikte sağlayan, hesabı kitabı son derece iyi yapılmış bir beyannamedir. Bu beyanname, insanı ve toplumu esas alan, halkımızın ihtiyaç ve taleplerine göre hazırlanmış bir beyannamedir. Bu beyanname, insan hayatının tamamına dokunan bir beyannamedir. Bu beyanname, bütün vatandaşlarımızı birinci sınıf vatandaş kılacak bir beyannamedir."AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu: "13 yılda gerçekleştirdiğimiz sessiz devrimlerin kalıcı bir düzene kavuşması ve Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında ülkemizin bütün demokratik kriterlerde dünyanın en gelişmiş ülkeleri arasına girmesi için AK Parti olarak beyannamemizin ilk ve esası olarak yeni bir anayasa vadediyoruz. Yeni bir anayasa, yeni Türkiye'nin en temel taşıdır."

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Davutoğlu Ak Parti Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title