Haberler

Başbakan'dan Türkiye'ye Gelen Barzani'ye Kapıda Sıcak Karşılama

Güncelleme:

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani ile Dolmabahçe Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde görüştü.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakanı Neçirvan Barzani, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile Dolmabahçe'deki Başbakanlık ofisinde görüştü. Davutoğlu, Neçirvan Barzani'yi kapıda samimi bir şekilde karşıladı. Görüşme sonrasında herhangi bir açıklama yapılmadı.

ÖĞLEDEN SONRA CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞECEK

Öğleden sonra Ankara'ya gidecek olan Barzani, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda bir araya gelecek.

DAVUTOĞLU GEÇEN AY MESUT BARZANİ İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Barzani ve beraberindeki heyetin ziyareti kapsamında Türkiye-IKBY ilişkileri, petrol ihracı, Peşmerge güçlerine destek, Irak'taki sığınmacılara yardım ve IŞİD'le mücadele ele alınacak konular arasında. Son olarak Kasım ayında Irak'ı ziyaret eden Başbakan Davutoğlu, Bağdat'ın ardından Erbil'e de gitmiş ve Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani ile görüşmüştü.

NUR MALİKİ AYRILDIKTAN SONRA TRAFİK HIZLANDI

Davutoğlu, Kürt bölgesinin güvenliğinin Türkiye için en öncelikli konu olduğunu söylemişti. Irak'ta IŞİD ilerleyişinin ardından mezhepçi ve ayrımcı politikaları nedeniyle eleştirilen Nuri Maliki'nin başbakanlıktan ayrılmasından sonra Ankara-Bağdat-Erbil arasındaki trafik hızlandı.

YÜKSEK DÜZEYLİ STRATEJİK İŞBİRLİĞİ TOPLANTISI 25 ARALIK'TA

Irak Başbakanı Haydar İbadi bakanlarıyla beraber 25 Aralık'ta Ankara'ya gelecek ve Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği toplantısı gerçekleştirilecek. Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu, toplantıya hazırlık için çarşamba ve perşembe günü Bağdat'ta görüşmelerde bulundu

Kaynak: AA / Güncel

Dolmabahçe Sarayı Neçirvan Barzani Ahmet Davutoğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

bozo bozoglanMobil-ANDROID:

ALLAH belalarini versin hepsinin.vatan hainleri.

9
18
yanıtYanıtla
asie:

kürdistan başbakanı selamunaleyküm türkiye başbakanı aleyküm selam ( ülkücüler bu sözleri duymasınlar valahi ülke bölündü diye eylem yaaprlar)

13
10
yanıtYanıtla
Urfa63:

Neçirvan Barzani, çok değerli bir insan. Namazlı abdestli biri. Kürdistan Başbakanı. Mesud Barzani''den sonra gelir.

13
4
yanıtYanıtla
KürŞad Mobil-ANDROID:

Dost sanki, kansız

10
2
yanıtYanıtla
ramazan:

bir zamanların türkiye düşmanlarına kucak açan bir başbakan tebrikler.

8
4
yanıtYanıtla
Bahceli Mobil-IOS:

Bebek katili de olsa daha iyi olur.

6
4
yanıtYanıtla
azatMobil-ANDROID:

63 urfa faşistler namaza abdeste bakmazlar konu kürt olunca gerisi tefarauatır onlar için adamlar yüzlerce türkmen köyünü kurtardılar ama ne bilecek gerizekalı beyinsiz insanlar önce vatan diyene kadar sizden bir cacık olmsaz önce indan dicenizki vatan var olsun ne edem insansız bir vatanı

2
5
yanıtYanıtla
Demokrat:

Gölgenin ve Barzaninin tozpempe kaseti varmış, birde hokkabaz işe katılıyormuş.

1
5
yanıtYanıtla
OSMANİYELİ:

kardeşler yanyana barzani-davutoğlu kandildeki heyet nerede. . .

3
3
yanıtYanıtla
sibel canmobilWeb@haberler.com:

siz gidin pkk görüş kukla seni

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title