Haberler

Davutoğlu, ABD'yi Karıştıran Öğrenci ile Görüştü

Güncelleme:

New York'ta çeşitli temaslarda bulunan Başbakan Davutoğlu, yaptığı saat bomba sanılan ve gözaltına alınan Müslüman öğrenci Ahmed Muhammed bir araya geldi.

Birleşmiş Milletler 70. Dönem Genel Kurul Toplantıları için New York'ta bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu, ABD'nin Texas eyaletinde, yaptığı saat bomba sanılan ve gözaltına alınan Müslüman öğrenci Ahmed Muhammed ile görüştü.

"TÜRKİYE'Yİ ZİYARET ETMEK İSTERİM"

TURKEN'in yemeğinde gerçekleşen görüşme öncesi, Türk gazetecilere duygularını anlatan Ahmed Muhammed, Türkiye'nin Başbakanı ile tanışacak olmaktan büyük heyecan duyduğunu söyledi. Ahmed Muhammed, "Kim ne derse desin her zaman yaratıcı olmalıyız, başkaları sizi geri çevirse bile. Benim hayalim, ırkçılığa, ayrımcılığa karşı bilinç uyandırmak. Bir gün Türkiye'yi de ziyaret etmeyi çok isterim." diye konuştu.

OBAMA İLE DE GÖRÜŞECEK

Yaptığı saati, öğretmeninin bomba sanması sonucu polise ihbar edilen ve gözaltına alınan Ahmed Muhammed, ekim ayında da ABD Başkanı Barack Obama ile görüşeceğini, bundan da son derece mutluluk ve heyecan duyduğunu belirtti. Barack Obama, polis tarafından gözaltına alınan Ahmed Muhammed'e sahip çıkarak, kendisini ve yaptığı saati Beyaz Saray'da görmek istediğini belirtmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Davutoğlu Barack Obama New York Türkiye Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

ref:

hahaha komedi ya bunlar türkiye cumhuriyetinin başbakanı gidiyor obama karşılayacagı yerde cakma obayana karşılıyor hahaha yüzüne bakmadı obama bunun be

4
14
yanıtYanıtla
sbb:

obama new yorkta mı kalıyor akıl hastası seni.

yanıt9
yanıt0
ÜLKE GİDİYOR:

Bir çocuğu ziyarete gider. Şehit ailelerine gitmez doğuya gitmez. . . HIRSIZLARDAN BİR ŞEY UMMA

5
3
yanıtYanıtla
ANTIPKK:

Hersey Yolunda sen merak etme 2 Ayda 2000 PKKli Les var daha ne olsun?

yanıt1
yanıt0
Doğru yoldaMobil-IOS:

Kıyamet yakındır

3
0
yanıtYanıtla
DOMBRA:

YENİ SÖMÜRÜ ENVANTERİNİ BULMUŞ. YEYİN İÇİN SÖMÜRÜN O KADAR SÖMÜRÜN Kİ HİÇ BİR DEĞER YARGIMIZ KALMASIN ÖYLE SÖMÜRÜN Kİ HİÇ ACIMA DUYGUMUZ KALMASIN. ÇÜNKÜ SİZİN SONUNUZ GELDİĞİNDE HİÇ KİMSE SİZE ACIMASIN VE HİÇ BİR DEĞERİNİZ OLMASIN

1
0
yanıtYanıtla
BÜLENT ERSOY:

bizde öyleleri kiyamet gibi.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title