Haberler

    David Luiz: Zlatan Bana Paris'e Transfer Olmamı Önermişti

    Brezilyalı savunma oyuncusu, Chelsea maçı öncesinde takım arkadaşı Ibrahimovic hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

    Paris Saint-Germain'de forma giyen David Luiz, geçtiğimiz sezon PSG ile Chelsea arasında oynanan maç sırasında Zlatan Ibrahimovic'in 'Chelsea'den ayrıl' dediğini açıkladı.

    Brezilyalı savunmacı, Şampiyonlar Ligi'nde eski takıma karşı mücadele edeceği karşılaşma öncesinde Zlatan Ibrahimovic'e övgülerde bulundu.

    Daily Mail'e konuşan Luiz, "Chelsea'deyken Paris'te oynanan Şampiyonlar Ligi maçı sırasında Zlatan yanıma geldi ve 'Gelecek sezon Chelsea'den ayrılıp bize transfer olmalısın.' dedi. Paris'e transfer olmamda Ibra'nın büyük katkısı var." ifadelerini kullandı.

    Açıklamalarına devam eden Sambacı, "Bence iki tane Zlatan var. Biri medya önündeki, diğeri ise gerçek hayattaki. İkisinin arasında her ne kadar fark olsa da Ibrahimovic, harika bir insan." dedi.

    Şampiyonlar Ligi'nde eski takımıyla karşılaşacakları maça da değinen Luiz, "Tabi ki maçtan önce Mourinho'nun elini sıkacağım. O Zlatan'ı Inter'den çok iyi tanıyor. Belki onu nasıl durduracağını biliyor ama Ibrahimovic, durdurulmaz." şeklinde konuştu.

    İki ekip Devler Ligi son 16 turu ilk maçını Salı akşamı Paris'te oynayacak. Fransız ekibinde Lucas, Cabaye, Marquinhosve Serge Aurier, Caen maçında sakatlanarak oyundan çıkmıştı ve bu isimler Chelsea'ye karşı forma giyemeyecek.

    PSG ile Chelsea'nin karşılaşacağı dev maçı Cüneyt Çakır yönetecek.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    David Luiz Chelsea Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title