Haberler

Davıd Guetta İstanbul'da

Güncelleme:

DAVID GUETTA, OPET'in ana sponsorluğunda 4 Mayıs Cumartesi günü KüçükÇiftlik Park'ta.

Fransız DJ ve prodüktör David Guetta, bugüne kadar Chris Willis, Fergie ve LMFAO ile "Gettin' Over You", Nicki Minaj ile "Turn Me On" ve Sia ile artarda gerçekleştirdiği "Titanium" ve ''She Wolf'' gibi hitleriyle milyonlarca müzik ve dans tutkununun beğenisini topladı. Grammy dahil sayısız ödülün sahibi Guetta, yaptığı çalışmalarla Amerika ve İngiltere müzik listelerinde 1 numaraya yükseldi.

Guetta'nın performansı öncesinde Türkiye'nin en iyi DJ'leri arasında yer alan Suat Ateş Dağlı ve "Private Love" klipiyle 33 milyon izlenilirliğin yanı sıra yurtdışında sergilediği performanslarla da adından söz ettiren Emrah İş Dj setinin başında olacak.

Organizasyonu Unilife ve Volume Up tarafından geçekleştirilen etkinliğin, fiyatları 130 TL ile 600 TL arasında değişen biletleri Biletix'te. www.davidguettaturkiyede.com | facebook/unilifetr | twitter/unilifeturkey

Kısaca David Guetta:1980 ve 90'larda kulüplerde DJ'lik yapan Guetta, Gum Productions'ı kurdu ve ilk albümü Just a Little More Love'ı 2001'de piyasaya sürdü. Ardından Blaster (2004) ve Pop Life (2007), One Love (2009) ve Nothing But The Beat (2011) adını taşıyan beşinci stüdyo albümünü yayımladı. Grammy, MTV, Billboard, Teen Choice Awards ve iki kez World Music Awards ödüllerinin sahibi oldu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

David Guetta Nicki Minaj İstanbul Fergie Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title