Haberler

DAÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oktay'dan Endonezya'da Konferans ve Ülke Tanıtımı

Prof. Oktay, video gösterisinin de yer aldığı sunumunun delegeler tarafından büyük ilgi ile karşılandığını ve Aralık ayındaki konferansa Uzak Doğu'dan katılımın yüksek olacağını vurguladı.

DAÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Oktay'dan Endonezya'da Konferans ve Ülke Tanıtımı

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Kentsel Araştırma ve Geliştirme Merkezi Başkanı ve Mimarlık Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Derya Oktay, 14-17 Haziran 2011 tarihleri arasında Endonezya'nın Bandung kentinde yapılan uluslararası Asya-Pasifik Çevre ve Davranış Konferansına (ACEBS) davetli ana konuşmacı olarak katılarak, "İnsani Sürdürülebilir Kentsellik" (Human Sustainable Urbanism) konulu bir konferans verdi.

Prof. Oktay, aynı zamanda, konferans sırasında ayrılan özel bir seansta, Aralık 2011'de Gazimağusa'da yapılacak olan "AiCEBS 2011 Famagusta" uluslararası konferansının ev sahibi ve eş-başkanı olarak, Doğu Akdeniz Üniversitesi'ni ve Kuzey Kıbrıs'ın kentsel, kültürel ve doğal değerlerini tanıtan bir sunum yaptı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Eğitim Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title