Haberler

Datça'da "Ekonomi ve Turizm" Toplantısı

Datça'da "Ekonomi ve Turizm" toplantısı yapıldı.

Datça'da "Ekonomi ve Turizm" toplantısı yapıldı.

Datça Bülent Ecevit Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıya Vali Amir Çiçek, Datça Kaymakamı Vehbi Bakır, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, Datça Belediye Başkanı Gürsel Uçar, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ile Esnaf Odaları ve sektör temsilcileri katıldı.

Datça'da yapılmakta olan marinalar hakkında katılımcıların bilgilendirildiği toplantıda marinaların son durumu hakkında da sunum yapıldı.

Datça'nın ekonomik ve turizm alanlarındaki gelişmelerini bir adım öteye ötürmek için bir araya geldiklerini belirten Çiçek, Muğla ve ülke ekonomisine önemli katkılar sağlayan bu coğrafyayı daha iyiye taşımak için çalıştıklarını söyledi.

Yatırımcıların önlerindeki bürokratik engellerin kaldırılması konusunda yatırımcılara destek olacaklarını belirten Çiçek, "Datça'da deniz turizminin yanında Datça'ya özgü çeşitli turizm alternatifleri mevcut. Bu yüzden Datça'yı tek taraflı düşünerek yatırım yapmak yanlış olur. Bu nedenle sizlerle birlikle ortak akıl ve kolektif hareketle amacımıza ulaşacağız." dedi

Datça yarımadasının tarihi, turizmi, denizi, doğal güzellikleri, verimli toprakları ile eşsiz bir yer olduğuna işaret eden Çiçek, "Böylesine eşsiz güzelliklere sahip bir yeri hep birlikte geliştirecek, kalkındıracak önemli konularda değerlendirmeler yapacağız. Devam eden projelerimizi bitirelim, yeni projelerimiz varsa bunları hayata geçirelim. Amacımız buraya hizmet olsun." diye konuştu.

Toplantı katılımcılardan alınan görüş ve önerilerin ardından sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Bülent Ecevit Amir Çiçek Muğla Datça Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title