Haberler

Darüşşafaka Doğuş'un maç takvimi belli oldu

Güncelleme:

Daçka 31 Ağustos'ta Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda İstanbul BBSK ile ilk hazırlık karşılaşmasını yaptıktan sonra 4 ve 6 Eylül'de Antalya Gloria Sports Arena'da Muratbey Uşak Sportif ve Rsu takımı Uniks Kazan takımlarıyla karşılaşacak.

Daçka, Bonn, Sibenik ve Zadar yolcusu

Daçka, 10-11 Eylül tarihlerinde Almanya'nın Bonn kentinde Kranz Parkhotel Bonn Turnuvası'na katılacak. Turnuva kapsamında ilk gün ev sahibi Telekom Baskets Bonn takımıyla oynayacak Darüşşafaka Doğuş ertesi gün final ya da üçüncülük maçına çıkacak.

20 Eylül'de Hırvatistan'ın Sibenik kentinde KK Sibenik'le karşı karşıya gelecek Daçka, sonrasında Zadar'a geçerek Zadar Doğuş Turnuvası'na katılacak. Darüşşafaka Doğuş, turnuva kapsamında 22 Eylül'de KK Zadar'la, 24 Eylül'de Buducnost ile yapacağı maçların ardından 25 Eylül Pazar günü ise sıralama maçı oynayacak.

Daçka'nın daha sonra İstanbul'a dönerek 29 Eylül'de Anadolu Efes'le bir hazırlık maçı daha yapacak. Basketbol Süper Ligi ve Euroleague öncesi son hazırlık maçını ise 4 Ekim Salı günü İsrail'de Maccabi Tel Aviv'le yapacak.

Kaynak: Bültenler / Spor

İstanbul Doğuş Eylül Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title