Haberler

Dardanel Grubu Barici'yi Satın Aldı

Güncelleme:

Dardanel Grubu şirketlerinden, Niyazi Önen Gıda Sanayi A.Ş sandviç sektörünün ilklerinden Barici'yi satın aldı.

Niyazi Önen Gıda Sanayi A.Ş, lezzetli sandviçleri ile bilinen Barici'yi markaları arasına dahil etti. Taze sandviç konseptiyle tüketiciye ulaşan Barici, lezzetli ürünleri ile tanınıyor.

Dardanel, Ümraniye'de Dudullu Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 5 dönümlük arazi ve 1000 m² kapalı alanda faaliyet gösteren üretim tesisiyle birlikte Barici' yi satın aldı. 2004 yılında İstanbul'da kurulan ve sandviç sektörünün ilklerinden olan Barici, 5 günlük raf ömrü olan doğal ve taze sandviçler üretiyor.

Dardanel Şirketler Grubu Başkanı Niyazi Önen Barici' nin Dardanel ailesine dahil edilmesi ile ilgili olarak; "Atıştırmalık ürünler içerisinde hafif ve besleyici olmasıyla tercih sebebi olan sandviç artık ayrı bir pazar olarak gelişiyor. Portföyümüzdeki 12-15 günlük raf ömrü olan sandviçlere ek olarak, 5 günlük taze sandviç portföyünü de katmış olduk. Bunun yanı sıra Çanakkale'den sonra İstanbul'da da bir üretim tesisimizin olması bize İstanbul pazarında lojistik yönünden oldukça avantaj sağlayacak" dedi.

Barici sandviçleri, ulusal market zincirlerinde ve benzin istasyonlarında satılıyor. Farklı damak tatlarına hitap eden 12 değişik içerikle üretiliyor. Üçgen, ciabatta, simit sandviç ve pastane sandviç formlarında ürün çeşitliliğine sahip olan marka, tüketicilerin ihtiyaçları doğrultusunda ürün çeşidini geliştirmeyi sürdürecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Niyazi Önen Ümraniye İstanbul Dudullu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title