Haberler

    Daniel Tan Barlaser, A Takımla İdmana Çıktı

    Güncelleme:

    Fatih Terim'in 2014'te İngiltere'nin elinden kaptığı ve Türkiye 17 Yaş Altı Milli Takımı formasını verdiği Daniel Tan Barlaser, Newcastle United'ın A takımıyla idmana çıktı.

    Avrupa'da dedektif gibi Türk futbolcuları takip ettiren Fatih Terim, 2014 yılında İngiltere'nin elinden kaptığı ve Türkiye 17 Yaş Altı Milli Takımı formasını verdiği Daniel Tan Barlaser, Newcastle United'ın A takımıyla idmana çıktı.

    Milliyet'te yer alan haberde, Watford maçına hazırlanan Newcastle'ın bugünkü antrenmanında yeni yüzler de takımla çalışmaya başladı. Bu oyunculardan biri de Daniel Tan Barlaser.

    TÜRKİYE'Yİ TERCİH ETMİŞTİ

    Bu hafta 19 yaşında basan genç yetenek Barlaser, İngiltere U18 kadrosuna çağrılmasına rağmen Türkiye milli takım forması giymeyi tercih etmişti.

    Gateshead'de doğan ve burada büyüyen Daniel Tan Barlaser, 9 yaşından beri Newcastle forması giyiyor. En etkileyici özelliğini kanatların iki tarafında da oynayabilmesi olan genç yıldızın, henüz A takım kadrosuna katılması beklenmiyor.

    Barlaser'le birlikte genç oyuncu Rolando Aarons da Newscastle A takımıyla antrenmanlara çıktı. Ada ekibi her iki yıldızdan da ümitli ve geleceğin yıldızları olarak görüyor.

    DANIEL TAN BARLASER KİMDİR?

    Newcastle'ın güneyinde yer alan Gateshead'de 18 Ocak 1997'de doğan Doğan Tan Barlaser 1.84 boyunda. Sağ ayağını daha etkin kullanan genç yıldızın asıl mevkii orta sahanın ortası olmasına rağmen her iki kanatta da oynayabiliyor.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Fatih Terim Türkiye Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (5)

    GurbetciMobil-IOS:

    Genc futbolcunun haberini veriyorsunuz dinazor terimi gösteriyorsunuz bu adam türkiyenin kanini emen yandaslardan biri lanet olsun onlara

    8
    2
    yanıtYanıtla
    yabanci:

    atin bu adami -iyi ki hadci, popesku ve hamza vardi -sonra ne oldu . . . . . . .

    5
    3
    yanıtYanıtla
    Baris Cömez Mobil-IOS:

    AlmAyin daha cok genccccc sizi icin

    0
    2
    yanıtYanıtla
    TayfunMobil-IOS:

    Ulan fatih senin son kullanma tarihin geçti artık kenara geç gençlerin önünü aç

    0
    1
    yanıtYanıtla
    Sen Gel:

    Sen Gel Yönet ! Bekara Karı Boşamak Kolay ...

    yanıt1
    yanıt0
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title