Haberler

Dan "Ramazan Kampanyası"

Vodafone'un geleneksel Ramazan Kampanyası kapsamında, Vodafone Faturasızlar, Ramazan ayı boyunca yükledikleri ve harcadıkları TL'lerin 10 katı her yöne dakika kazanacak.

Vodafone'un geleneksel Ramazan Kampanyası kapsamında, Vodafone Faturasızlar, Ramazan ayı boyunca yükledikleri ve harcadıkları TL'lerin 10 katı her yöne dakika kazanacak.

Vodafone'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, şirketin geleneksel Ramazan Kampanyası çerçevesinde faturasız aboneler Ramazan ayı boyunca yükledikleri ve harcadıkları TL'lerin 10 katı her yöne dakika kazanırken, bu yıl abonelere, gece boyu geçerli 1 GB internet paketi, Ramazan'a özel sürpriz fiyatlarla sunulacak.

Ayrıca abonelere, geçen yıldan farklı olarak, Ramazan'a özel fiyatlarla geceleri geçerli 1 GB internet paketi ve Ramazan'a özel beslenme ipuçlarıyla ücretsiz "Sağlıklı Beslenme" paketi sunulacak. Vodafone Cep Sağlık Sağlıklı Beslenme paketi ile Ramazan'a özel beslenme ipuçları da ücretsiz olarak abonelerin cebine gelecek.

Açıklamada yer alan bilgilere göre, 18 Haziran–19 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak kampanyadan yararlanmak isteyen tüm bireysel faturasız aboneler, hediye kazanmak için yükleme ve harcama yapmadan önce "KAZAN" yazıp "4455"e ücretsiz SMS göndererek kendilerine özel teklifleri öğrenebilecek.

Kampanyaya katılan aboneler, Ramazan Bayramı'ndan sonra da kazanmaya devam edecek. Bayramdan sonra TL yüklemesi yapan abonelere Ramazan boyunca konuştukları dakika kadar Vodafone'lularla geçerli dakika hediye edilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ender Buruk, her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da faturasız abonelerin artan iletişim ihtiyaçlarını eksiksiz karşılamak amacıyla, yüklenen ve harcanan TL'lerin 10 katı kadar her yöne dakika kazanma fırsatı verdiklerine işaret ederek, "Ayrıca, bu yıl bazı yeniliklere de imza atarak, abonelerimize Ramazan'a özel ücretsiz beslenme ipuçları ve yine Ramazan'a özel sürpriz fiyatlarla gece boyunca geçerli 1 GB internet paketi sunuyoruz.

Bu Ramazan ayında da abonelerimize Vodafone'un kolaylıklar dünyasını sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu vesileyle, tüm halkımıza keyifli ve bol muhabbetli bir Ramazan ayı diliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title