Haberler

Damadı Vuran Zanlı: Uyuşturucu Bende Patlama Yaptı

Güncelleme:

Trabzon'da kuzenini, düğününde horon oynarken vurup öldüren, 3 kişiyi de yaralayan Raşit G., hakim karşısına çıktı.

Trabzon'un Of İlçesi'nde 2 Eylül 2014'te kuzeni Serkan İhtiyar'ı (26) düğününde horon oynarken vurup öldüren, 3 kişiyi de yaralayan Raşit G. (19), Trabzon 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıktı.

Raşit G., "Aldığım uyuşturucu ve alkol bende patlama yaptı. Bana silah çektiler ben de silah çekerek rastgele ateş ettim. Kimi vurduğumu dahi bilmiyorum. Kimseyi öldürme niyetim yoktu." dedi.

"BENDE PATLAMA YAPTI"

Olay günü alkol ve uyuşturucu kullandığını söyleyen zanlı, "Aldığım uyuşturucu ve alkol bende patlama yaptı. Damadın babasının elini beline attığını, bana silah çektiğini gördüm. Ben de silah çekerek rastgele ateş ettim. Kimi vurduğumu dahi bilmiyorum. Kaçarken de etrafa ateş etmişim. Kimseyi öldürme niyetim yoktu." dedi.

4 EL ATEŞ EDİYOR

Düğün salonu kamerasının çektiği cinayet anı görüntülerinde ise Raşit G.'nin yakınlarıyla horon oynayan damada arkadan yaklaştığı ve sırtına 4 el ateş ettiği görüldü. Mahkeme heyeti, tanıkların dinlenmesi için davayı erteledi.

BABASI DA ANNESİNİ VURMUŞ

Raşit G.'nin babası Halil İbrahim G.'nin de 4 Mayıs 2009'da dedikodu yüzünden tartıştığı eşi Emine G.'yi öldürdüğü, 16 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldığı ve halen cezaevinde olduğu öğrenildi. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Trabzon Eylül Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (69)

BaframobilWeb@haberler.com:

Lanet olsun bu trabzon Karadenizin yüz karası yemin ederim kızlarida çoğu böyle

25
30
yanıtYanıtla
MardinlıMobil-ANDROID:

Allahım sen insanları kin ve nefret duygusundan arındır.Ulkemizde; Kürdüyle, Türküyle kardes gibi yaşamasını nasip et. %10 barajı engelini aşmayı nasip et

22
27
yanıtYanıtla
Zeyn teyyareMobil-IOS:

Bu lazlarin sinsice ve kallesce arkadan vurduklarini ilk kez okuyorum....cogu MHP li zaten....

17
19
yanıtYanıtla
.mobilWeb@haberler.com:

Aslinda lazlar kürtlerden cok daha tehlikeliler. Eger ki musluan duzgun bir kürt aileyle tanis olursaniz terörist olmamak sartiyla, cok mert dürüst insan oglu insandirlar. Ama lazlar cok cahildir genel olarak. Cokda tehlikelilerdir. Hele lehcelerine sinir oluyorum, Türkcemizin anasini aglatiyorlar.

15
17
yanıtYanıtla
Alperen:

Arkadan sıkmak hangi delikanlılığa sığar. Bir Trabzonlu için utanç verici. AYRICA TRABZONLULAR LAZ DEĞİLDİR TÜRKTÜR. Ne kalın kafalısınız.

20
12
yanıtYanıtla
BİNGÖLLÜ ZAZA:

TRABZON RİZE HER ZAMAN DİYORUM BUNLAR BU ÜLKEYİ HEP EKSİYE DÜŞÜRÜYOR

12
16
yanıtYanıtla
Mert:

Karadeniz BARBAR bölgesi kardesin kardesine ihanet ettigi topraklar

15
9
yanıtYanıtla
Selim:

manyak serseri. . canlı bomba gibiler ortada dolanıp duran o kadar serseri mayın varki

22
0
yanıtYanıtla
cemileMobil-ANDROID:

Aayyy kanlarim dondu sunhanallah allah icimzdeki kin nefreti alsin

21
1
yanıtYanıtla
ÖzgemobilWeb@haberler.com:

Uyusturucu bahane gerisi sahane .

20
1
yanıtYanıtla
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title