Haberler

Daıkın Klima 4 Uzman İsim Tarafından Onaylandı

Ekonomist Asaf Savaş Akat, Tasarımcı Bahar Korçan, Müzisyen Ozan Doğulu ve ralli şampiyonu Volkan Işık, Daikin’in yeni reklam kampanyasında uzmanlık alanlarını değerlendirdi.

Ekonomist Asaf Savaş Akat, Tasarımcı Bahar Korçan, Müzisyen Ozan Doğulu ve ralli şampiyonu Volkan Işık, Daikin'in yeni reklam kampanyasında uzmanlık alanlarını değerlendirdi.

Daikin, uzmanlığın önemine dikkat çektiği yeni reklam kampanyası ile yaz sezonunun açılışını yaptı. Daikin'in klimadaki 4 ayrı uzmanlık alanını, farklı alanlarda uzmanlaşan 4 başarılı ismin onayına sunduğu yeni reklam kampanyası, klima alırken nelere dikkat edilmesi gerektiği konusunda kullanıcıyı da bilgilendiriyor. 'Dünyanın klima uzmanı' sloganı ile bu alandaki iddiasını ortaya koyan Daikin, yeni reklam kampanyası ile uzmanlığa verdiği önemi gösteriyor. Alametifarika tarafından hazırlanan yeni kampanyada, Ekonomist Asaf Savaş Akat, Moda Tasarımcısı Bahar Korçan, Müzisyen Ozan Doğulu ve ralli şampiyonu Volkan Işık, kendi tecrübeleri ile Daikin'in uzmanlığını değerlendirirken Eskimo kıyafeti ile kameraların karşısına geçti.

4 FARKLI UZMANLIK ALANI

Yönetmenliğini Emrah Karpuzcu ve Kenan Ünsal'ın yaptığı reklam kampanyasında, Daikin'in uzmanlık alanlarını anlatan 4 ayrı film çekildi. Moda Tasarımcısı Bahar Korçan'ın Daikin'in klima tasarımındaki uzmanlığını değerlendirdiği kampanyada, Daikin klimaların performansını ralli şampiyonu Volkan Işık test ediyor. Daikin klimaların az enerji tüketerek sağladığı tasarrufun Ekonomist Asaf Savaş Akat'a rakamlarla ispat edildiği kampanyada, Müzisyen Ozan Doğulu Daikin klimaların sessiz çalışmasına tanıklık ediyor. "Uzmanlar Dünyanın Klima Uzmanı Daikin'i Seçti" mesajına yer verilen reklam filmlerinde, girdikleri iddiayı kaybeden 4 ünlü uzman Eskimo kıyafetleriyle kameralara gülümsemek durumunda kalıyor.

Bu yeni reklam kampanyası ile 'Neden Daikin?' sorusuna yanıt vermeyi amaçladıklarını belirten Daikin Genel Müdür Yardımcısı Tuna Gülenç, "Yeni kampanyamızda, 4 değerli uzmanımız ile cihazlarımızın tasarruf, dayanıklılık, verimlilik gibi özellikleri ile 'ekonomik', üstün çalışma prensipleriyle 'performans', yaşanılan mekanın bir parçası olması açısından 'tasarım', sessizliği, nem dengesi, çalışırken üzerinize üflememesi gibi özellikleriyle de 'konfor' konusunda sağladığı avantajlara vurgu yapıyoruz. Yeni reklam filmlerimizle bir yandan Daikin'in 4 uzmanlık alanının altını çizerken, diğer yandan tüketiciyi bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz. Böylece 'Neden Daikin?' sorusuna yanıt verirken, klima alırken nelere dikkat edilmesi gerektiği konularına da dikkat çekiyoruz" ifadelerini kullandı.

Daikin'in tüm dünyada klima konusunda öncü ve yenilikçi bir marka olarak tanındığını belirten Gülenç, "Sadece iklimlendirme sektöründe faaliyet gösteren, klima konusunda uzmanlaşan bir marka olarak her alanda uzmanlığa büyük saygı duyuyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Asaf Savaş Akat Bahar Korçan Volkan Işık Ozan Doğulu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title