Haberler

Daha Temiz İnegöl İçin Büyükşehir Desteği

Güncelleme:

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl Belediyesi için alınan 2 çöp treyleri ve bir çekici ile 8 araçla yapılan çöp nakli artık bir araçla yapılacak, böylelikle daha kaliteli ve ucuz hizmet imkanı sağlanacak.

İnegöl için alınan araçların anahtarlarını İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a teslim eden Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, tüm ilçelerin daha temiz olması için gerekli her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi. İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, yeni alınan araçlarla hem kaliteli hizmet verileceğini hem de maddi anlamda önemli bir tasarruf sağlanacağını belirterek, destekleri nedeniyle Başkan Altepe'ye teşekkür etti.

Bütünşehir uygulamasının ardından merkeze yeni bağlanan 10 ilçede de altyapıdan ulaşıma, tarihi kültürel mirastan kırsal kalkınmaya kadar her alanda önemli projeleri hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyelerinin sorumluluk alanında bulunan faaliyetlere de destek sağlamaya devam ediyor. Daha önce İznik Belediyesi tarafından ilçede toplanan atıkların İnegöl'deki Katı Atık Depolama Alanı'na nakli için 1 adet çöp taşıma treyleri alan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de İnegöl Belediyesi için 2 adet çöp taşıma treyleri ve bir çekici aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe İlçe merkezinde toplanan atıkların, depolama sahasına naklinde kullanılacak araçların anahtarlarını İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a teslim etti.

Trafik yükü de azalacak

Daha yaşanabilir ve sağlıklı bir Bursa için sadece kent merkezinde değil tüm ilçelerde önemli yatırımları hayata geçirdiklerini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, en önemli konunun ise temizlik olduğunu vurguladı. İnegöl'ün Büyükşehir sınırlarına sonradan dahil olan en büyük ilçe olduğunu ifade eden Başkan Altepe, "Daha etkin temizlik faaliyetinin yapılması ve masrafların da azaltılması için İnegöl Belediyemize destek veriyoruz. İlçe beledisinin topladığı atıklar, aktarma istasyonuna ulaştırılacak, buradan da treylerlerle ana depolama sahasına taşınacak. Bu araçların her biri 8 araçlık kapasiteye sahip. Yani 8 araç yerine trafiğe 1 araç çıkacak. Hem trafik fazla meşgul edilmeyecek hem de maliyetler düşecek. Bu araçlar İnegöl ilçemize hayırlı olsun" dedi.

Ucuz ve kaliteli hizmet

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş da merkeze sonradan bağlanan ilçelerde düzenli çöp depolama sahası bulunan tek ilçenin İnegöl olduğunu hatırlatarak, "Büyükşehir Belediye Başkanımızın yönlendirmesiyle Yenişehir ve İznik ilçesi de burayı kullanıyor. İlçemizin atıklarını şehrin yanı başındaki aktarma istasyonun topluyoruz. Buradan 12 kilometrelik mesafedeki depolama sahasına kadar olan mesafeyi 8-10 sefer gitmektense Büyükşehir Belediyemize böyle bir öneri sunduk. Büyükşehir Belediyemiz de her zaman olduğu gibi bu konuda da bize destek verdi. Hem maddi anlamda önemli bir tasarruf sağlayacağız hem de şehir içinde daha kaliteli hizmet sunacağız. İnegöl için önemli bir kazanım. Başkanımıza teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Alinur Aktaş Recep Altepe İnegöl Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title