Haberler

Cüneyt Çakır Taburcu Oldu

Güncelleme:

Gençlerbirliği - Kardemir Karabükspor maçında rahatsızlanan ve ameliyat edilen Cüneyt Çakır, tedavi gördüğü hastaneden bugün taburcu edildi.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında oynanan Gençlerbirliği - Kardemir Karabükspor maçında rahatsızlanan ve ameliyat edilen Cüneyt Çakır, tedavi gördüğü hastaneden bugün taburcu edildi ve karayolu ile İstanbul'a gitti.

FIFA kokartlı Hakem Cüneyt Çakır, Hastane çıkışında basın mensuplarına açıklama yaptı. Çakır, futbol camiasının güzel bir camia olduğunu belirterek, 7-10 gün arasında antrenmanlara başlayarak tekrar sahalara döneceğini ifade etti.

Hastane yönetimi, doktorlar ve personeline teşekkür eden Çakır, Burada kaldığımız 4 günlük süre boyunca bize çok iyi baktılar. Bu kadar kısa sürede buradan çıkmak nasip oldu. Bu süre zarfı içerisinde buraya gelerek beni ziyaret eden başta Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç olmak üzere Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'e ve yönetim kuruluna, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp'e ve hakem arkadaşlarıma teşekkür ederim. Yalnız bırakmadılar beni. Ne kadar büyük bir aile olduğumuzu burada bir kez daha yaşadım. Futbol camiası gerçekten güzel bir camia. Bir kez daha bu camianın üyesi olmanın gururunu yaşadım. En büyük teşekkürü de beni tanımasalar da ettikleri dualar ve yolladıkları mesajlarla sağlığım için dua eden tüm Türk halkına ederim. İnşallah kısa zaman zarfında 7-10 gün arası antrenmanlara başlayıp tekrar sahalara döneceğim dedi.

DR. TOKAT BU HASTALIK MESLEKİ KARİYERİNİ ETKİLEMEZ

Çakır'ın ameliyatını gerçekleştiren Göğüs Cerrahisi Uzmanı Arif Osman Tokat ise yaptığı açıklamada, Cüneyt Bey'in hastalığı çok sık gördüğümüz bir hastalıktır. Yapılan ameliyat ve sonrasındaki tedavinin herhangi bir ekstra özelliği olan bir durum gelişmedi. Beklediğimiz sürede beklediğimiz gibi uygun şekilde tedavisi tamamlandı. Bundan sonra olacağını tahmin etmiyoruz. Sebebi belli olmayan hava birikmesi diye tarif edebiliriz. Sebebi belli olmadığı için de oradaki mekanik işlemin daha çabuk olmasını sağlayıcı girişimlerde bulunuyoruz. Yüzde 50 civarında bir hava birikmesi mevcuttu. Bu hastalık mesleki kariyerini etkilemez. Bundan sonra dikkat etmesi ve koruyacağı bir şey yok. Tekrarlayacaksa şimdi olduğu gibi tekrarlayacak. Enfeksiyona bağlı olsaydı süreç böyle işlemezdi. Bu kadar çabuk iyileşemezdi ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cüneyt Çakır Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title