Haberler

Napoli-Wolfsburg Maçını Cüneyt Çakır Yönetecek

Güncelleme:

Cüneyt Çakır, Napoli ile Wolfsburg arasında oynanacak olan UEFA Avrupa Ligi çeyrek final maçında düdük çalacak.

FIFA kokartlı hakemlerimizden Cüneyt Çakır, Napoli ile Wolfsburg takımları arasında 23 Nisan Perşembe günü oynanacak UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanş maçını yönetecek.

İtalya'nın Napoli şehrindeki San Paolo Stadyumu'nda TSİ 22.05'te başlayacak karşılaşmada Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Cem Satman'ın dördüncü hakem olarak görev alacağı müsabakanın ilave yardımcı hakemleri ise Hüseyin Göçek ve Halis Özkahya olacak.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Cüneyt Çakır Napoli Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

abdurrahman inci:

CÜNEYT EMMİ SİSTEMİN HAKEMİDİR TÜRKİYEDE KİMİN GALİP GELMESİ GEREKİYORSA CÜNENT EMMİ ATİYORLAR MAÇA HANİ ADAM DÜNYA KLSMANINDAYA FİFA ÜEFA KİMSE TARTİŞMİYOR İŞTE ARADA BÖYLE ÇEREZ MAÇLARADA VERİYORLAR KİMSE ŞÜBHE ETMESİN HESABI M UNİTEDİ NE İÇİN YAKTI SİSTEM ÖYLE İSTEDİ BEŞİKTAŞI NİYE YAKIYOR YAYINCI KURULUŞ KAYBETMESİN DİYE BU ADAMA AMATÖR MAÇ VERİN İKİ TAKIMI BİRBİRLERİYLE KAVGA ETTİRİR KENDİNİDE ÖLDÜRTÜR ŞAHSİN OLARAK HAKEMLİĞİDE ADAMLIĞIDA KAREKTERİDE DÜZGÜN DEĞİL YAZIK ÜLKEMİZİ DELİKANLI BİRİLERİ TEMSİL ETSEYDİ ÇOK GURURLANIRDIK

1
24
yanıtYanıtla
dadas25:

bir gurur duyun ya iyi de kötü de olsa temsil edecek. . . yazıktır

6
1
yanıtYanıtla
MardinlimobilWeb@haberler.com:

İnşallah şamypnlar ligi finalini de yönetir çok iyi bir hakem

6
0
yanıtYanıtla
ALİ VELİ 4950:

NESİ ZOR NAPOLİ ZATEN GARANTİLEMİŞ

4
1
yanıtYanıtla
GURUR TABLOSU:

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM CÜNEYT ;)

3
1
yanıtYanıtla
durustmobilWeb@haberler.com:

Ne basit görevlere sevinir olduk elin oğlu ismini bile bilmediğimiz ülkelerin hakemleri daha yuksek dereceli maclari yönetiyor yazik ya

1
2
yanıtYanıtla
sadece hakikat:

Futbolda çeyrek final ve sonrasını istikrarlı bir şekilde görebilen tek Türkiyeli Cüneyt Çakır inşaallah futbol takımlarımızda aynı istikrarı gösterirler.

2
1
yanıtYanıtla
v z:

healal

1
1
yanıtYanıtla
dogancan:

helal be adaletli ol yeter

1
1
yanıtYanıtla
tekin CANBAZ:

tek gururumuz

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title