Haberler

Cumhurbaşkanlığı Konukları: Erdoğan Kılıçdaroğlu'na Görev Vermeyecek

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı Sofrası'nda ağırlanan konuklar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hükümet kurma görevini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na vermeyeceğini söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Sofrası'na katılan konuklar hükümet kurma görevinin CHP lideri Kılıçdaroğlu'na verilmeyeceğini açıkladı.

"SEÇİM HÜKÜMETİ 2 AYLIK OLACAK"

Saray Sofrası konukları "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın görevi CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na vermeyecek gibi görünüyor. Erdoğan, seçim hükümeti 2 aylık olacak" dedi.

ERDOĞAN SOFRADA 10 KONUĞU AĞIRLADI

Cumhurbaşkanlığı Sofrası'nda bugün 'Milli Mirasımız ve Gelecek Tasavvurumuz' teması ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Sofrası'nda, Mehmet Şevket Eygi, Ertuğrul Düzdağ, Kadir Mısırlıoğlu, Rasim Özdenören, Mesut Uçakan, Hasan Çelebi, Yavuz Bahadıroğlu, Hasan Celal Güzel, Vehbi Dinçerle ve Hasan Aksay'ı ağırladı.

"HER KURŞUNUN HESABI SORULACAK"

Erdoğan'ın yemekte terörle mücadele mesajı vererek "Devletin ve milletin varlığına karşı sıkılan her kurşunun, atılan her bombanın, kazılan her çukurun hesabı sorulacak, cezası mutlaka verilecektir" dediği öğrenildi.

Kaynak: Habertürk TV

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (528)

ihtiyar:

büyük lider TAYYİP ağa ne diyorsa o bu işin lafı cımı yok o kadar

104
114
yanıtYanıtla
cem tuna:

Sözde bu ülkenin Cumhurunun başkanı olduğunu iddia eden RTE''nin ''beğensenizde beğenmeseniz de bu ülkenin sistemi değişmiştir'' şeklindeki kendisini bir kez daha Adalet ve Hukuk''un üzerinde gören ve açıkça DARBE anlamına gelen açıklamasından sonra bu ülkede eğer asli sorumluluğu Cumhuriyet''i korumak olan, Cumhuriyet Savcıları harekete geçmemiş ise muhaliflerin iddia ettiğinden daha ileri düzeyde bir diktatörlük manzarası ile karşı karşıyayız demektir. . .

146
55
yanıtYanıtla
KONYALI:

Sonuna kadar akp

46
149
yanıtYanıtla
Kafkas kartali:

Tayyip düşmanları burayı sarmış. Allah tan cumhurbaşkanı varda ,milletin içi rahat. Yoksa iç ve dış düşman dolu çevremiz.

70
116
yanıtYanıtla
Adana:

O yemek zehir zıkkım olsun

147
32
yanıtYanıtla
Aaa ....:

Tayyip yasası kırk haramilerin yasası... Helal hangi iş yapmış söyleyin..

142
22
yanıtYanıtla
atakan:

Akp seçmeni anlamıyorum neden bu kadar körsunuz

133
30
yanıtYanıtla
AK Partiden MEMNUNUZ:

Arkadaşlar bu AK Partiden Konyalı Ahmet Davutoglundan Vatandaş Halkın Fazlasi Memnun oldu için AK Parti Kazanıyor Saygı Duyun yine Seçimlerde AK Parti fazla oy Alacak suan Terörle Mücadeleye Devam etti için Oyum AK Partiye HDP Teröru Savunuyor Chp zaten Gidip HDP oy verdi ondan CHP oy vermem

29
132
yanıtYanıtla
siirtli:

Vermeyecek tabiki .. Kemal koyun bile güdemez....tekrar seçim olacak ve hayırlısı ile AKP TEK BAŞINA İKTİDAR OLACAK..

28
126
yanıtYanıtla
KÜRT GİBİ KÜRT:

Masaya bak zihniyeti anla! Söze gerek bile kalmamış!

125
28
yanıtYanıtla
Tüm 528 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title