Haberler

Cumhurbaşkanı Sevdalılarını Taşıyan Miting Treni

Cumhurbaşkanı sevdalılarını taşıyan miting treniBALIKESİR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Balıkesir'de gerçekleştireceği mitinge Dursunbey'den binlerce vatandaş trenle geldi.

Cumhurbaşkanı sevdalılarını taşıyan miting treni

BALIKESİR - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Balıkesir'de gerçekleştireceği mitinge Dursunbey'den binlerce vatandaş trenle geldi. Tren Erdoğan posterleri ile donatıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Balıkesir Kuva-yi Milliye meydanında yapacağı mitinge Balıkesir ve çevresinden onbinlerce vatandaş akın ederken, Dursunbey ilçesinden mitinge özel tren seferi düzenlendi. Sabah saatlerinde Dursunbey Kent Meydanından İlçeye 7 kilometre uzaklıktaki İstasyon mahallesine otobüslerle taşınan binlerce kişi, saat 11.00'da Balıkesir'e hareket etti. Tren'in önü ve camları vatandaşlar tarafından Erdoğan posterleri ile donatıldı.

Coşkunun oldukça yüksek olduğu trende vatandaşlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan lehinde tezahüratlar yaptılar. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Dursunbey Belediyesi tarafından organize edilen tren seferi hakkında açıklama yapan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan; "Her zaman gurur duyduğum ilçem bugün içten benimsediği Milletin adamı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingine adeta akın ediyor. Hem karayolundan yüzlerce araç hem de 10 vagonluk bu tren ile yaklaşık 5 bin Dursunbeyli bugün miting alanında olacak. Vatandaşlarımızın daha rahat ve konforlu bir şekilde mitinge gitmeleri için Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz ile bir görüşmemiz oldu. Biz Ulaşım daire başkanımıza trenle taşıma konusunda teklifte bulunduk. Bu teklifimiz olumlu karşılandı ve TCDD ile bir görüşme gerçekleştirildi. Bu görüşme neticesinde İlçemizden mitinge gidecek olan vatandaşlarımıza özel bir tren seferi düzenlendi. Gördüğünüz gibi yoğun bir ilgi var. Ben bize olan desteklerinden dolayı Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'a ve Daire Başkanımız İrem Kaan hanımefendiye teşekkür ediyorum. Dursunbey her zaman ki gibi reisine sahip çıktı. Referandumda da Balıkesir, Marmara ve Bölge birincisi olacak. Sandıklar inşallah evetle rekor kıracak" dedi.

Dursunbey'den Balıkesir'e trenle gelen binlerce vatandaş toplu olarak miting alanına yürüdü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Recep Tayyip Erdoğan Dursunbey Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title