Haberler

Cumhurbaşkanı seçimine doğru - AK Parti İzmir Milletvekili Sait -

AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, ''CHP, MHP ve bazı muhalefet partilerinden de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olmasını isteyenler var'' dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Rıfat Sait, ''CHP, MHP ve bazı muhalefet partilerinden de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olmasını isteyenler var'' dedi.

Selçuk Belediyesi ve Selçuk Ticaret Odası işbirliğiyle düzenlenen iftara katılan Sait, yaptığı konuşmada, "Bir kişiyi doyurmak bütün alemi doyurmak gibidir. Burada güzel bir sevap işleniyor. Tüm emeği geçenleri kutluyorum" dedi.

Sait, "Biz AK Parti hükümeti olarak burada şunu anlatmak istiyoruz. Halkın içindeyiz, halkla beraberiz. Halkın içinde olduğumuzu, halkla beraber olduğumuzu sürekli beyan ediyoruz ve bununla da gurur duyuyoruz. Bizi buraya getiren halktır" diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Sait, Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın Türkiye'nin ilk halk tarafından seçilen cumhurbaşkanı olmasını arzu ettiklerini ifade etti.

Sait, şöyle konuştu:

"Bizim esas beklentimiz Başbakanımız Erdoğan'ın, birinci turda yüzde 55'in üzerinde oyla cumhurbaşkanı olmasıdır. İnşallah bunu 10 Ağustos'ta sonuçlandırmak istiyoruz. Halkın kendisine olan sevgisi ve son anketler Başbakanımızın daha ilk turda cumhurbaşkanı olacağını gösteriyor. Ancak yüzde 55'in üzerinde bir oyla gelmesi beklentimizdir, arzumuzdur."

Muhalefet içerisinde de cumhurbaşkanı olması için Erdoğan'ı destekleyenlerin bulunduğunu savunan Sait, "Ben inanıyorum ki CHP, MHP ve bazı muhalefet partilerinden de Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olmasını isteyenler var. Zira onun cumhurbaşkanı olması Türkiye Cumhuriyeti açısından avantajdır. Kendi içlerinde ve birtakım hesaplaşmalarında da önemli etki olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title