Haberler

Cumhurbaşkanı Seçimine Doğru

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'a seçim çalışmalarında kullanılmak üzere yardımda bulunmak isteyenler, Eskişehir'deki Ziraat Bankası şubeleri önünde toplandı.

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a seçim çalışmalarında kullanılmak üzere yardımda bulunmak isteyenler, Eskişehir'deki Ziraat Bankası şubeleri önünde toplandı.

Erdoğan'ın seçim harcamalarına katkı için bağışta bulunmak isteyenler, Eskişehir'deki Ziraat Bankası şubelerinde yoğunluk oluşturdu.

Ziraat Bankası'nın Arifiye Şubesi önünde toplanan vatandaşlar, gruplar halinde bankaya girerek bağış hesabına paralarını havale etti.

AK Parti  İl Gençlik Kolları Başkanı Hakan Çizmelioğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Başbakan Erdoğan'a her zaman destek olacaklarını söyledi.

Çizmelioğlu, para yatırmak için toplanan kişilerin gönüllerinden ne koparsa o kadar yardımda bulunacaklarını söyledi. Desteklerinin bir günle kalmayacağını ifade eden  Çizmelioğlu, seçim süresince yardımlarına devam edeceklerini kaydetti. - Eskişehir

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ziraat Bankası Eskişehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title