Haberler

Cumhurbaşkanı Protestolar Yüzünden Asker Cenazelerine Katılmıyor

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, şehit polislerin cenazelerine katılırken şehit askerlerin cenazelerine katılmaması protestolardan çekindiği şeklinde yorumlandı.

Terör olaylarının yeniden başladığı 7 Temmuz 2015 tarihinden bu yana 55 asker, polis ve korucu şehit düştü. Askerler için düzenlenen cenaze törenlerinde, AK Partili bakanlara yönelik protestolar sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şehit askerlerin cenaze törenlerine katılmaması dikkat çekti.

CUMHURBAŞKANI SADECE ŞEHİT POLİSLERİN CENAZELERİNE KATILDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ise bu süreçte sadece şehit polisler için düzenlenen cenaze törenlerinde yer alması, şehit askerlerin törenlerine katılmaması dikkat çekti. Erdoğan sadece Emniyet Müdürlüklerinin önünde polisler için yapılan törenlerde yer aldı.

ERDOĞAN 45 GÜNDE 2ŞEHİT POLİSİNİ CENAZESİNE KATILDI

Erdoğan, 45 günlük sürede Sultanbeyli'deki Fatih Polis Merkezi'ne yönelik silahlı terör saldırısında şehit düşen Bomba İmha ve İnceleme Şube Müdürü Beyazıt Çeken için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen törene ve Hakkâri'nin Şemdinli ilçesindeki çatışmada şehit olan komiser Ahmet Çamur'un Trabzon'daki cenaze törenine katıldı.

ÖNCE BAŞBAKAN PROTESTO EDİLDİ

16 Ağustos'ta Kars'ın Kağızman ilçesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Nurettin Öztürk için Kocatepe Camisi'nde düzenlenen törende Başbakan Ahmet Davutoğlu şehit yakını tarafından protesto edildi. Kolunu havaya kaldırarak ''Bu kaçıncı şehit. Yeter artık" diye bağıran şehit yakını korumalar tarafından ablukaya alınırken bir koruma da Başbakanın hemen yanında yumurta atılmasına karşı şemsiye ile bekledi. Davutoğlu protesto sırasında başını öne eğerek yürüdü.

AKDOĞAN'A PET ŞİŞELİ TEPKİ

16 Ağustos'ta Bingöl'ün Karlıova ilçesinde bombalı tuzakla şehit edilen Uzman Çavuş Musa Saydam'ın Kırıkkale'de düzenlenen cenaze törenine katılan Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, protesto edildi. Grup, cenaze namazının ardından Akdoğan'ı yuhaladı. Öfkeli kalabalıktan, "Utanın, utanın, böyle kaçıp gitmek var mı?, 'Katil AKP'" sözleri duyuldu. Akdoğan ise hızla aracına bindi. Bu sırada aracın arkasından koşturan grup, ellerindeki pet şişe ve cisimleri makam otomobiline fırlattı.

MÜEZZİNOĞLU ÖNCE DÜKKANA SONRA KÜLTÜR MERKEZİNE SIĞINDI

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 19 Ağustos'ta Siirt'te şehit düşen Jandarma Çavuş Bahadır Aydın'ın cenaze töreninde vatandaşlar tarafından protesto edildi. Bakana pet şişe ve bozuk para atan grup, hükümet aleyhine sloganlar attı. Bir vatandaş Müezzinoğlu'na 'Başkan seçseydik, böyle olmayacaktı değil mi?' diye sordu. Bakan arbedenin ardından önce bir dükkana, sonra Tayyare Kültür Merkezi'ne sığındı. Müezzinoğlu, korumaların yardımıyla kendisini tarihi belediye binasına zorlukla atabildi.

Kaynak: Sözcü

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Yalçın Akdoğan Sultanbeyli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title