Haberler

Cumhurbaşkanı, Onayladığı İç Güvenlik Yasası'nı Tekrar Onaylayacağını Söyledi

Güncelleme:

Polislere hitaben konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 7 gün önce onayladığı yasayı unutarak "Bugün büyük ihtimalle iç güvenlik yasasını imzalayacağım" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü nedeniyle 81 ilde görev yapan 400 polis memurunu kabul etti. Erdoğan, polislere hitaben yaptığı konuşmada, ''İç Güvenlik Yasası çıkıyor. Niye rahatsız oldular, niye rahatsız oluyorlar? Bugün büyük ihtimalle imzalayacağım. Tek dertleri var, polis güvencede olmasın.'' dedi.

7 GÜN ÖNCE ONAYLAMIŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, polis memurlarına seslenirken bugün imzalayacağını söylediği iç güvenlik yasası, yine kendisi tarafından geçen hafta imzalanmıştı. Yasaya ilişkin onay açıklaması Cumhurbaşkanlığı sitesinde yer almış, karar resmi gazetede de yayınlanmıştı.

Cumhurbaşkanlığı sitesinde 03 Nisan tarihli basın açıklamasında 6638 sayılı "Polis Vazife ve Salâhiyet Kanunu, Jandarma Teşkilat, Görev ve Yetkileri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun"un Cumhurbaşkanı tarafından onaylandığı açıklaması yer alıyor.

SEHVEN SÖYLEDİ

BBC Türkçe'nin haberine göre, Cumhurbaşkanlığı basın birimi, konuşmada yer alan "İç Güvenlik Yasası" ifadesi sehven söylendiğini açıkladı ve asıl olması gereken ifadenin "iş güvenliği yasası" olduğunu belirtti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (277)

tcmobilWeb@haberler.com:

taşeronda köle gibi çalışanlar hakları yenenenler bu seçimde dalga dalga geliyor uyandık artık....chp..mhp ye milyonlarca oylarımız

63
34
yanıtYanıtla
emekli:

söz veriyorsun teşkilatın durumunu düzeltecem diye bir şey gene yok söz vermeyin bari yapmayacağınız şeyler için ikibuçuk zammıda kesmeyinde sizden itenilen bu herkes perişan aç sefalet içinde bankaların emrine girmiş yazık ya hiç böyle bir şey görmemiştik biz eskiden ama avrupada gene herkes rahat tatilini yapıyor ya bizde evine herkes ekmek götürmenin derdinde tabi tok acın halinden ne anlasın

85
4
yanıtYanıtla
alimobilWeb@haberler.com:

Devlet bahçeli gibi hebe lübe yapmıyor en azından

40
45
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜMobil-IOS:

Bu ülkenin sana daha çok ihtiyacı var

26
56
yanıtYanıtla
SEYFULLAH:

LA CUMHURUN BAŞI SARAYDA DÖRT binlik beyaz çaydan içi ya onun ters etkisi olmasın. Garip gureba yiyecek ekmek bulamıyor ya Nede olsa SARAYDA Sade Milyonluk yaşam varrrr

64
18
yanıtYanıtla
ak genç:

yıldı bir kez şaşıran adam oda ezikler sevinsin diye

20
60
yanıtYanıtla
konya:

ne olursa olsun tayyip baba adamı kaç parti birleşti yıkamadı bu bir liderliktir sonuna dek tayyip baba

21
58
yanıtYanıtla
ÜLKÜCÜMobil-IOS:

Uzun adam allah sana uzun ömürler versin

25
52
yanıtYanıtla
amed21:

HDP''nin barajı aşma ihtimali bile adamın aklını alır :)

50
26
yanıtYanıtla
magnezyali:

Olsun biz onu çok Seviyoruz.

8
67
yanıtYanıtla
Tüm 277 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title