Haberler

Erdoğan Programı İptal Etti, Van Belediye Başkanı Tepki Gösterdi

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu sabah İstanbul'da katılacağı "Van Ekonomi Zirvesi" programını iptal etti. Van Belediye Başkanı, Erdoğan'a tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu sabah İstanbul'da katılacağı programı iptal etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resmi programında saat 11: 00'de Haliç Kongre Merkezinde düzenlenecek "Van Ekonomi Zirvesi"ne katılacağı duyurulmuştu.

ERDOĞAN İPTAL ETTİ

Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından yapılan açıklamada, Erdoğan'ın ikametgahındaki programının uzaması nedeniyle saat 11.00'deki programa katılamayacağı belirtildi.

SALON BOŞ KALDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın zirveye katılmayacağının duyurulmasının ardından Haliç Kongre Merkezinin büyük salonu boş kaldı.

VAN BELEDİYE BAŞKANI'NDAN TEPKİ TWEET'LERİ

Erdoğan'ın programını iptal ettiğinin açıklamasından önce ise Van Belediye Başkanı Bekir Kaya zirveye katılmayacağını tweet atarak duyurdu. Kaya, "Bugün İstanbul'da düzenlenecek olan Van Ekonomi Zirvesi'ne, cumhurbaşkanın konuşmamıza tahammül göstermemesinden dolayı katılamayacağım "diye yazdı. Kaya bir sonraki tweet'inde ise "Belediye başkanının konuşturulmadığı bir zirvede kent ekonomisinin de canı cehenneme. İşte devletin vana bakış açısı. Depremde de böyleydi " dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Haliç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (33)

wan:

seninle gurur duyuyoruz sayın bekir başkan. erdoğan diyor ben varım kimse yok ne desem o olacak herkesi kendi gibi düşünüyor nasıl belediye seçimlerinde en buyuk cevabı verdik 7 haziranda da mislisiyle cevabını vereceğiz. wanı ve ilçelerini almayınca tahamul edemiyor adam ne yapsın:)))

20
25
yanıtYanıtla
hakan:

Helal Olsun Bekir Başkan bırak o Akp nin ekonomi zirvesini siyasi şov yapmak için toplanmışlardı zaten.

10
26
yanıtYanıtla
izmitliMobil-ANDROID:

sen kimsinki cumhurbaşkanı na gider yapion lan nankör pislikler utanin devlet depremde ne varsa tüm halkı ile birlik olup herşey gönderdi biraz olsun insan olun pis zihniyetli

12
20
yanıtYanıtla
Osman OrhanogluMobil-IOS:

Ne mal olduğunu kendin yazmışsın. Kendin propaganda yapıyorsun kozmonot. Size Van a gelenleri uzaylılarmı getirdi ?

23
8
yanıtYanıtla
ji muşe:

OLUM SEN KİMSİN Kİ BÖLE KONUŞUYORSUN. DENGE PROBLEMİN Mİ VAR. SAYIN cumhur BAŞKAN ımız istediği yere istediği zaman gider

7
22
yanıtYanıtla
suat benimMobil-ANDROID:

sen belediye başkanı çokmu dürüssün hemen çamur atıyon cumhur başkanımıza adam dünya ile uğraşıyo bide senlemi uğrasın sıkma canını b.başkanım

7
20
yanıtYanıtla
muafelaketmobilWeb@haberler.com:

La depremde vana yapilan yardimin haddi hesabi yok nankorler. Gelseydi balim gulum diyecektin

14
13
yanıtYanıtla
MIZRAK:

Van depreminde gönderilen yardımları HDP parti binasında toplayıp kendi adamlarına dağıtan Van belediyesi değil miydi. . Salonda ne yapacağınız belli. önce insan olun, sonra da adam gibi adam ( başkan ) sizinle muhatap olsun. . Adamlar , adamlarla muhatap olur. . Kendinizi sorgulayın bakalım. . adam mısınız ?

6
18
yanıtYanıtla
...Mobil-IOS:

İşte zihniyet iyi olmuş Erdoğana biraz susun artık yeter ne dediğini bilmiyor Saçma. Sapan konuşuyor Herbiji başkan Bekir Kaya

19
4
yanıtYanıtla
FerhatmobilWeb@haberler.com:

Belediye başkanı posta koymuş , diğer korkaklar gibi davranmamış ekmeğimiz elimizden gidecek diyen vatan hainleri gibi değilmiş .

19
3
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title