Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Olimpiyatları da Alacağız

Güncelleme:

Cumhrubaşkanı Erdoğan, "Allah'ın izniyle er geç olimpiyatları da alacağız, dünya EXPO'sunu da alacağız. Açık söylüyorum bu sebepler siyasidir, yetersizlik değildir." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya merkez Kepez ilçesinde düzenlenen toplu açılış töreninde önemli açıklamalar yaptı.

"ER GEÇ ALACAĞIZ"

Olimpiyatlarda defalarca talip olunmasına rağmen siyasi nedenlerden dolayı netice elde edilemediğini belirten Erdoğan, "Şundan emin olmamız lazım. Türkiye, Allah'ın izniyle er geç olimpiyatları da alacak, dünya EXPO'sunu da alacak, hiç endişeniz olmasın. Bugün olmazsa yarın ama bir gün mutlaka çok büyük organizasyonlar bizim ülkemize gelecektir. Bu konuda karşılaştığımız engellerin asıl sebeplerini gayet iyi biliyoruz. Açık söylüyorum bu sebepler siyasidir, yeterlilik değildir" ifadelerini kullandı.

29 STAT YAPILDI

Antalya'da olduğu gibi 29 dev stadyum inşa edildiğini de hatırlatan Erdoğan şunları söyledi: "Antalyaspor'a ait stat meselesi vardı. Menderes Bey'den sonra stat durduruldu. Niye durduruyorsun? Devlette devamlılık esastır. Yine nasip oldu, başlayan geldi, bitirdi... Bütün bunlar bir aşk işidir, sevda işidir. Aşkı olmayan, sevdası olmayan, derdi olmayan bunları yapamaz. İşte biz bu dertle bunları yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Kepez Spor Haberler

500

Yorumlar (4)

kenan mehmetMobil-IOS:

sen git, hepsi gelir!

0
0
yanıtYanıtla
abizer Mobil-ANDROID:

ya bu Adam ne diyor ulkedeki sporcular kacmaya calisiyor disaridan sporcu bekliyor

0
0
yanıtYanıtla
CANIM TÜRKİYEMMobil-IOS:

İNŞALLAH,,

0
0
yanıtYanıtla
Bilinmeyen Mobil-IOS:

Neden arkadaki bayrakların rengi kırmızı sarı be yeşil ???

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title