Haberler

Erdoğan'ın Katıldığı Tören Öncesi Büyük Korku

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verilecek fahri doktora unvanı töreni için hazırlık yapan orkestradan bir kişi rahatsızlandı. Arkadaşlarının yaşadığı korku yüzlere yansıdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Waseda Üniversitesi tarafından kendisine verilen Fahri Doktora unvanı takdim törenine katıldı.

Tören öncesi hazırlık ve prova yapan orkestradan bir kişi rahatsızlandı. Bu sırada büyük panik yaşayan arkadaşlarının korkuları yüzlerine yansıdı.


BATI'YA İSLAM MESAJI GÖNDERDİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan temaslarda bulunmak için dün Belçika'dan Japonya'ya geçti. Burada resmi tören ile karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan basın mensuplarına önemli açıklamalar yaptı ve "Batı"ya İslam'ı kirletmeyin mesajları gönderdi.


Erdoğan yaptığı açıklamaların ardından heyetler arası görüşmeler başladı ve iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi için fikir alışverişleri yapıldı.


TÖRENE KATILDI

Temasların ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Waseda Üniversitesi tarafından kendisine verilen Fahri Doktora unvanı takdim törenine katıldı.


TÖREN ÖNCESİ BÜYÜK ŞOK

Erdoğan doktora unvanı töreni öncesinde ise büyük bir şok yaşandı. Tören için hazırlık yapan orkestradan bir kişi rahatsızlandı ve yere yığıldı. Kişiye ilk müdahaleyi salondaki görevliler yaparken sağlık görevlileri gelen kadar kalp mesajı yapıldı. Ardından sağlık görevlileri gelerek rahatsızlanan kişiyi hastaneye götürdü.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Japonya Belçika Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (13)

arenaMobil-ANDROID:

Çekemeyen çatlağın aslan lider PKK avcısı dünya lideri

17
26
yanıtYanıtla
Alo:

Kim seni onu neye çekemesin ki sarayin uşaklari Azrail gelince vallah sarayinizda saklansanizda nafile troller sizi

yanıt1
yanıt2
AtmacaMobil-IOS:

Seni hala adam yerine koyuyorlar ya

16
25
yanıtYanıtla
Sen varya Liderin hasısın hası Mobil-ANDROID:

Seni kıskananlar ancak kukuli yerler böyle bir lidere sahip olduğumuz için çok şanslıyız, yüce yaradan seni korusun, ülkemizin başından eksik etmesin. Biz seni karalamak için uğraşanlara hiç kafa yormuyoruz. Boş boş konuşup dursunlar biz görüyoruz.. onlar ne kadar görmemek için uğraşsalarda biliyorlar senin liderliğini hepsi hayran sana keske onların partisinin başında olsaydın dediklerine bile eminim ama parti değil ülke onemli ülke bunu anlamak istemeyen aptallara da yapacak birşey yok benliği olmayan insana sen nasıl diyelim... RTE İYİ Kİ VARSIN İYİ Kİ DOĞDUN İYİ Kİ ÜLKEMİZİN BAŞINDASIN

20
11
yanıtYanıtla
vatandaş:

hangi lider bop eş başkanı olarak mı lider olunuyor ülkesini perişan eden ülkesinin halklarını bir birine kırdıran lider olarak mı yoksa natoya abd ye ingilizlere almanlara fransaya israile kuklalık yaparakmı liderin hası olunuyor hangisi japonlarda buna niye ödül verdiği belli 3. köprüyü onlara yaptırdığı için yoksa kara kaşına kara gözüne hayran değiller bu adamın

yanıt4
yanıt6
nilay:

Su bir gercek bu zamana kadar turkiyemizi boyle yurekli basi diktemsil etmedi

yanıt4
yanıt3
VATANDAŞ:

NİLAY: bir konuda sana katılıyorum onun başı hep dik bizim başımız hep aşağıda oldu temsil konusuna gelirsek beni temsil etmiyor

yanıt3
yanıt4
Hewal:

Biz daha bunun üniversite diplomasını netleştiremedik... adam çökmüş politikalarına rağmen doktora ünvanı alıyor. Biraz haydar baş modeli gibi oldu bu ünvan alma meselesi..

14
9
yanıtYanıtla
Defenas. Mobil-IOS:

Universite mezunu olmayan Fahri doktora ! Bir gün tüm dünyaya rezil olacağız

7
16
yanıtYanıtla
kasım durna:

Maşallah bizimki gene eski formunu yakaladı. Gerçi resmi davetli olmasa da ülke ülke gezmeye devam. Evliya Çelebi rahmetliyi epeyce solladı.

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title