Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Askerlerle İftarında Dikkat Çeken Detay

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Şırnak Silopi'de askerlerle yaptığı iftarda, yemekler tabldotla değil, önceden hazırlanmış karton kutularla servis edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Şırnak Silopi'de 172'nci tugay komutanlığını ziyaret edip, burada askerlerle iftar yaptı. Erdoğan'ın daha önce askerlerle yaptığı iftar yemeklerinden farklı olarak, yemekler tbldotla değil, daha önceden hazırlanan kapalı karton kutularla servis edildi.

DAHA ÖNCE KARŞILAŞILMADI

Asker iftarlarında daha önce karşılaşılmayan bu uygulamaya neden başvurulduğu ise bilinmiyor.

BAZI BAKAN VE KUVVET KOMUTANLARI KATILDI

Öte yandan Erdoğan'a ziyaretinde, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi eşlik etti.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Avrupa Birliği Silopi Şırnak Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Mustafa Mobil-IOS:

Pkk dan kurtardığı mazlum kürtlerin duasıyla bir şey olmaz inşaALLAH. Bu ümmet duacı ALLAH pkk gibi dinsizlere karşı bizlere zaferler versin

0
0
yanıtYanıtla
MisafirMobil-IOS:

Yemegini Kendi getirdi onun Icin askere güvenmiyor zehirlenme korkusu var

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title