Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Mesut Özil'e Tebrik

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir saat süren görüşmede İngiltere'deki başarısından dolayı Mesut Özil'i tebrik etti.

İngiltere Premier Lig'de zirvede yer alan Arsenal'in dünyaca ünlü Türk asıllı Alman yıldızı Mesut Özil, kısa bir süre için geldiği Türkiye'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan'ın kızının Haliç Kongre Merkezi'ndeki nikah törenine katılan Mesut Özil, daha sonra Cumhurbaşkanı ile bir saat süren bir görüşme yaptı.

ÜNLÜ İSİMLER KATILDI

Büyük buluşmada Rıdvan Dilmen'in yanı sıra Acun Ilıcalı, Oğuz Çetin, Abdürrahim Albayrak gibi spor dünyasından bazı isimler de bulundu.

BİR SAAT FUTBOL SOHBETİ

Arsenal'de gösterdiği müthiş performansla takımını liderliğe taşıyan Mesut ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında koyu bir futbol sohbeti yaşandı.


MESUT'U TEBRİK ETTİ

Erdoğan, bu sezon harikalar yaratan Türk yıldızı tebrik ederken, Premier Lig'deki başarılarının devamını diledi. Özil, bu sezon 3 gol, 16 asistle Arsenal'i sırtlamaya devam ediyor.

"TAKIM ELBİSELERİ GİDERKEN YOLDAN ALDIK"

Acun Ilıcalı, Mesut Özil ile çekilen fotoğrafını Instagram hesabından paylaşarak "Takım elbiseleri giderken yoldan aldık" notunu düşmüştü.

DAHA ÖNCE DE ZİYARET ETMİŞTİ

Hatırlanacağı gibi Mesut Özil, 2011 yılında Real Madrid'de oynadığı dönemde de Recep Tayyip Erdoğan'ı makamında ziyaret etmiş ve İspanyol takımının formasını hediye etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Mesut Özil Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (5)

garibanoğlu polis Mobil-ANDROID:

polisi askeri göz gore gore yem eden oslo da anlaşan kendi evlatlarını bizden ustun tutan hdpnin sempati kazanmasına 3. olmasına yol açan bir insansın mağrur olma padişahım senden büyük Allah var ben Hakkari de çalışan biriyim sozde klavye vatanseveri değil gece iliklerime kadar donuyorsam burda bomba bekliyorsam bu parayla yapılacak bir iş olmadığını gösterir aktroller

0
0
yanıtYanıtla
Cizre BotanMobil-ANDROID:

ocağina ateş düşsün erdoğan Allah senin belani versin erdoğan sana dermansiz dert versin erdoğan doğudaki mazlum halkin acisini bin bir türlü çikartsin senden ...

0
0
yanıtYanıtla
silahli yaralamaMobil-ANDROID:

sevmegi yalakalik diye algiliyosan sen ve seni seven Herkes yalaka ozaman seviyoruz cumhurbaskanimizi

0
0
yanıtYanıtla
Kağızman lı Mobil-IOS:

Sen nasıl ölücen nasıl

0
0
yanıtYanıtla
TayfunMobil-IOS:

Allah reisi cumhurumuz RECEP TAYİP ERDOĞAN nı ülkemizin başından eksik etmesin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title