Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa'da (1)

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uludağ Üniversitesi'ndeki 'Fahri Doktora' ve 'Timsah Arena Stadyumu'nun açılış törenine katılmak üzere Bursa'ya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uludağ Üniversitesi'ndeki 'Fahri Doktora' ve 'Timsah Arena Stadyumu'nun açılış törenine katılmak üzere Bursa'ya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ı taşıyan helikopter, saat 14.08'de Uludağ Üniversitesi Görükle Kampusu'nde bulunan Cumhuriyet Stadyumu'na indi. Erdoğan'ı, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Seyfullah Saldık, Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Parti'li Recep Altepe, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Parti'li Edip Uğur, Ak Parti Bursa Milletvekilleri, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Bursa İl Jandarma Komutanı Albay Yurdakul Akkuş ve Bursa Emniyet Müdürü Selami Yıldız karşıladı.

Uludağ Üniversitesi Mete Cengiz Salonu'nda düzenlenecek 'Türkiye'nin İnsani Diplomasisi' konulu panele katılacak olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a fahri doktora unvanı verilecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Timsah Arena'nın açılışını da yapacak olan Erdoğan, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), bu yıl 42'nci kez düzenlediği 'Ekonomiye Değer Katanlar' ödül törenine katılacak. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Uludağ Üniversitesi Ömer Özkan Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title