Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bisiklet Turu Tanıtımı İçin Pedal Bastı

Erdoğan, 3 Mayıs'ta İstanbul-İstanbul etabı ile bitecek yarışın finişinde de hazır bulunacağını ifade etti 51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun tanıtım turu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla Salacak Sahil Yolu'nda gerçekleşti.

Erdoğan, 3 Mayıs'ta İstanbul- İstanbul etabı ile bitecek yarışın finişinde de hazır bulunacağını ifade etti

51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun tanıtım turu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla Salacak Sahil Yolu'nda gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Salacak Sahili'nde, Kız Kulesi karşısında ve İstanbul Boğazı'nın Marmara'ya açıldığı noktada "51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu" tanıtım etkinlikleri kapsamında basın turuna katıldı. Erdoğan, start noktasında ilk kalkışta zorlansa da daha sonra kendisi için Salcano tarafından özel olarak yapılan bisikletle ilerlemeye başladı. Erdoğan'a bürokratlar da eşlik ederken, korumalar da yanında koştu.

Lansmana; Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanı sıra, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Sağlık bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Gençlik Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Kültür ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahman Arıcı, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, İstanbul Gençlik Spor Müdürü İbrahim Koç ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, alana gelirken tura katılan spor müdürleriyle bir anı fotoğrafı çektirdikten sonra, yaklaşık 800 mt kadar pedal bastı.

Salacak Sahili'ndeki bu tanıtım şöleninde cumhurbaşkanı virajı alırken bisikletini kaldırıma biraz hızlıca yanaştırınca, inmek zorunda kalhdı. Daha sonra makam aracıyla finiş noktasına geldi. Burada yapılan ödül töreninden sonra bir konuşma yaptı ve özetle şunları söyledi:

"Bisiklet sporumuz henüz gelişmekte olan bir branş. Çok iyi olduğumuz söylenemez. Bu konuda gelişmekte olan ilimizin başında Konya geliyor. Bunu çoğaltmamız lazım. Antalya ve İstanbul gibi illerin bu spora olan ilgisini de biliyorum. Ama daha çok yol almalıyız. Bir diyeceğim de bisiklet üreticilerine ; fiyatların yüksek olması ilgiyi azaltıyor, onlardan ricam fiyatları düşürmeleri"

Cumhurbaşkanı Erdoğan ödül töreni sırasında Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu ile Salcano Yönetim Kurulu Üyesi Bayram Akgül ile ayak üstü bir konuşma yaptı. Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün bindiği özel bisiklet de Salcano tarafından özel olarak üretilmişti.

Erdoğan, konuşmasına tamamlarken 3 Mayıs'ta İstanbul-İstanbul etabı ile bitecek yarışın finişinde de hazır bulunacağını ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Kız Kulesi İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title