Haberler

AK Partili Ekrem erdem'in Babası Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'in babası Hüseyin Erdem hayatını kaybetti. Cenazeye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'in babası Hüseyin Erdem vefat etti. Eyüp Sultan Camii'nde son yolculuğuna uğurlanan Erdem'in cenaze törenine, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, eski Avrupa Birliği Bakanı Egemen Bağış, Eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı gibi isimlerin yanı sıra, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve AK Parti'li ilçe belediye başkanları katıldı.

İkindi vakti düzenlenen törende, 89 yaşında vefat eden Hüseyin Erdem'in cenazesinin yanı sıra, Süleyman Kamadan'ın cenaze namazı da kılındı.

CUMHURBAŞKANI CENAZEYE OMUZ VERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ön sırada saf tuttuğu cenaze namazının ardından, Erdoğan cenazeye omuz vererek taşıdı. Cenaze aracının yanında da bir süre bekleyen Cumhurbaşkanı, cenaze arabasının ayrılmasının ardından Eyüp Sultan'ı ziyaret eden vatandaşların alkışları arasında camiden ayrıldı.

CAMİ ÇIKIŞINDA ARBEDE YAŞANDI

Erdoğan'ı görmek ve fotoğrafını çekmek isteyen vatandaşlar nedeniyle cami çıkışında arbede yaşandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Hüseyin Erdem Ekrem Erdem Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı?
500

Yorumlar (23)

harunmobilWeb@haberler.com:

Bu defa Oyumuzu akp ye vereceğiz.

21
18
yanıtYanıtla
OYUMMHP:

MELİH GÖKÇEK İN EN SON İTİRAFI NEDENİ İLE AK PARTİYE VERECEĞİM OYUMU İPTAL ETTİM AKPYE DEĞİLDE MHPYE OY VERME KARARI ALDIM YAPTIĞIN ÇOK AYIP BİR AYRIMCILIK SAYIN GÖKÇEK GENİŞ AÇIDAN BAKARSAN SENDE GÖRÜRSÜN BUNU

15
7
yanıtYanıtla
ÇOKZORBEY:

MERHUMA HAKTAN RAHMET DİLİYORUM ANCAK OYUMU AKPYE VERMİYORUM BU KESİNLİK KAZANMIŞTIR MELİH GÖKÇEK İTİRAFIYLA

17
5
yanıtYanıtla
GM:

HER BAKANIN UÇAĞI OLACAK DİYEN ADAM DEĞİL Mİ ?

13
4
yanıtYanıtla
kadir kamadanmobilWeb@haberler.com:

Ne diyorsunuz siz yaaaa biz kuru gıdaya değil adam gibi adama oy veriyoruz boylu poslu

12
5
yanıtYanıtla
mstMobil-ANDROID:

allah rahmet eylesin bir akp olarak ama oyum mhp ye

12
4
yanıtYanıtla
Ahmet derinMobil-IOS:

Helal sana cumhurbaşkanı

1
15
yanıtYanıtla
SİYASİ UZANTI:

SİYASİ AÇIDAN TARAFSIZ OLMASI GEREKEN CUMHURBAŞBAKANI NEDEN BURADA MERAK KONUSU ?

9
5
yanıtYanıtla
kemal:

her nefis ölümü tadacaktır. ona göre hesabınızı hazırlayın. kul hakkı

12
1
yanıtYanıtla
ismailMobil-ANDROID:

welcome the cehennem

2
10
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title