Haberler

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akış da Kılıçdaroğlu'nu Suçladı

CUMHURBAŞKANI Başdanışmanı Mustafa Akış, ana muhalefet partisinin anayasa değişiklik paketiyle ilgili birçok konuda yalan söylediğini belirterek, "Ana muhalefet partisinin sırtında yumurta küfesi yok.

CUMHURBAŞKANI Başdanışmanı Mustafa Akış, ana muhalefet partisinin anayasa değişiklik paketiyle ilgili birçok konuda yalan söylediğini belirterek, "Ana muhalefet partisinin sırtında yumurta küfesi yok. Ana muhalefet partisi bu gerçek olmayan bilgileri ortaya koyarken, tekrar bir seçimde bu yalanlar üzerinde hesap vermeyi düşünmüyor" dedi.

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından Konya'da 'Yerel Medya Buluşmaları' konulu toplantı düzenlendi. Konya, Karaman ve Aksaray'daki yerel ve ulusal basın temsilcilerinin katıldığı toplantıda konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Ak Parti 24'üncü dönem Konya Milletvekili Mustafa Akış, 16 Nisan'da referanduma sunulan Anayasa değişiklik paketini ve Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini anlattı.

Bir soru üzerine ana muhalefet partisinin son dönemlerde, anayasa değişiklik paketiyle ilgili olmayan konularda yalanlar uydurduğunu ifade eden Akış, "Maalesef ana muhalefet partisi, doğru olmayan bilgilerle, milletimizi manipüle etmeye çalışıyor" dedi.

Ana muhalefet partisini eleştiren Akış, şunları söyledi:

"Peki burada bir siyasetçi rahatlığı nereden bulabilir? Çünkü ana muhalefet partisinin sırtında yumurta küfesi yok. Ana muhalefet partisi bu gerçek olmayan bilgileri ortaya koyarken, tekrar bir seçimde bu yalanlar üzerinde hesap vermeyi düşünmüyor. Ama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve onun temsil ettiği siyasi hareketin sırtında yumurta küfesi var. Onlar 2019 yılında tekrar seçime gidildiğinde tekrar milletin karşısına çıkacak. Bugün onlar bu sorumlulukla hareket ederken, ana muhalefet partisi çok ciddi sorumsuzlukla, milletimizi aldatmaya yönelik bu hamleler içerisine giriyor." dedi.

- Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Akış Aksaray Karaman Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title