Haberler

Cumhurbaşkanı Adayı ve Başbakan Erdoğan İçin Albüm

Güncelleme:

"Anka" ilahi grubu, Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adaylığına destek vermek için albüm hazırladı.

Ahmet Kurt, Mehmet Ali Er ve Muhammed Dikçal'dan oluşan "Anka" ilahi grubu, cumhurbaşkanı seçimi öncesinde Erdoğan'a albümle destek verdi. Çalışmalarını Kocaeli'nin Derince ilçesinde sürdüren grup üyeleri, Erdoğan için yazılan şiiri, Bağcılar'daki bir stüdyoda seslendirerek albüm haline getirdi.

Seçime saatler kala yaptıkları eserle gurur duyduklarını belirten Ahmet Kurt, İslam dünyasının zulüm gördüğü şu günlerde dünyanın her tarafına kol kanat geren Recep Tayyip Erdoğan'ı yürekten desteklediklerini söyledi.

Kurt, İslam dünyasının böyle bir öndere ve lidere ihtiyacı olduğunu vurgulayarak, "Başbakanımızın, İslam dünyasındaki kardeşlerimizin üzerindeki bu baskı ve zulmün durması adına içtenlikle tüm ekibi ve kadrosuyla mücadele etmesi, özellikle bu yönde hizmetleri ve gayretleri olması, ülkemizde yaptığı birçok hizmetin yadsınamaz ve göz ardı edilemez olması sebebiyle grup olarak böyle bir eserle kendisini destekliyoruz. Sonuna kadar yanındayız" şeklinde konuştu.

Grup olarak müzik çalışmalarına 3 yıl önce başladıklarını anlatan Kurt, ümmetin ayrılık ve tefrikadan kurtulması, İslam dünyasında birlik ve beraberliğin sağlanması için mücadele ettiklerini kaydetti.

Kurt, "10 Ağustos zaferi şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Rabbim, İslam dünyasına en kısa zamanda birlik ve beraberlik nasip eylesin" dedi.

"Anka" grubunun seslendirdiği eser, "Erdoğan" ismini taşıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Kurt Ali Er Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title