Haberler

İhsanoğlu'na Diyarbakır'da 'İsrail' Protestosu

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Diyarbakır'da Cuma namazı çıkışında bir grubun 'Kahrolsun İsrail' sloganları ve yuhalanma tepkisi ile karşılaştı.

Seçim çalışmaları kapsamında Diyarbakır’a gelen Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, cuma namazı çıkışında bir grubun ‘Kahrolsun İsrail’ sloganları ve yuhalanma tepkisi ile karşılaştı.

CAMİ ÇIKIŞI PROTESTO EDİLDİ

Ulucami'de kıldığı Cuma namazı çıkışında gösteri yapan bir grup, İhsanoğlu'nun çıkışı sırasında, İsrail aleyhine sloganlar attı ve İhsanoğlu'nu yuhaladı. Grupta bulunan bir kişi "Filistine sahip çıkmayanın burada yeri yok" diye bağırırken, İhsanoğlu çevik kuvvet koruması altında camiden çıkabildi.

VALİLİK PROGRAMINI İPTAL ETTİ

Cami'den kaldığı otele geçerken yolda vatandaşlarla konuşan Ekmeleddin İhsanoğlu'na bir vatandaş, "İsrail'le ilgili tavrını açıkla" dedi. Bu kişi de polis tarafından uzaklaştırıldı. Protestolar nedeniyle, İhsanoğlu, Valilik programını iptal etti.

"İBADET YERİNDE SİYASET OLMAZ"

Protestonun ardından bir basın toplantısı düzenleyen İhsanoğlu, "İsrail konusunda ben de onlar gibi aynı hislerdeyim, ama ibadet yerinde siyaset olmaz. En kutsal meselelerimizden biri olan Filistin meselesi olsa dahi, her şeyin ayrı bir yeri vardır." diye konuştu.

DAVUL ZURNAYLA KARŞILANDI

Çatı aday Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu ve eşi, Diyarbakır'da davul zurnayla karşılandı. İhsanoğlu, Diyarbakırspor atkısını boynuna takıp barış güvercinleri uçurdu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (108)

Seval:

Seni Cumhur Başkan''ı yapacağız Ekmel Hoca. Birlik için dirlik için ekmek için oyumuz sana

48
38
yanıtYanıtla
tumenm@m.m:

Ac Tavuk seni:-

yanıt0
yanıt0
EKREM:

İhsanoğlu RTE gibi cami avlusunda miting yapmıyor, fark işte burda bırakın siz sözde İsrail protestosunu

73
11
yanıtYanıtla
yuco:

yav el fetih le haması barıştıran adam ihsanoglu zaten adamı nıye yuhalıyosunuz slogan atıp israile zarar verdiklerini düşünüyorlar yuhaladıgınız adam en azından iki silahlı gurubu barıştırmış ve birlikte mücadele etmelerını saglamış

24
40
yanıtYanıtla
AVRUPADAN MAHO:

DİKKAT .......bu adam israil,ingiliz konseyinin adayıdır....

23
37
yanıtYanıtla
Mechul:

İNSANLARIN OLDUĞU YERE GİTMEN GEREKİRDİ

25
34
yanıtYanıtla
haydar:

diyar bakırda trt izleniyor heralde halk pek gerçekleri bilmiyor Ekmeleddin İhsanoğlu filistinden ödül aldı tayipse israilden

38
21
yanıtYanıtla
Memduh:

Paralı itler iş başında.

35
23
yanıtYanıtla
CANİKLİ:

gayet doğal diyarbakırda yuhalanması.akp pkk el el yetmedi akp israil el el bunları kamufle edebilmek için paralı profakatörler tayyibin haram parası ile kiralanarak ekmeleddin beyin peşinde geziyorlar.TÜRK HALKININ DİKKATİNE.

44
13
yanıtYanıtla
F-16:

Filistin''e sahip çıkmayanın Diyarbekir''de yeri yok.

27
29
yanıtYanıtla
Tüm 108 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title