Haberler

Çukurca Pozu

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nden Sıfır Noktasındaki Çukurca'ya Asker ve Mühimmat Sevkedildi. 25 Araçtan Oluşan Askeri Konvoyun Geçişi Sırasında Karayolunda Yoğun Güvenlik Önlemleri Alındı.

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nden sıfır noktasındaki Çukurca’ya asker ve mühimmat sevkedildi. 25 araçtan oluşan askeri konvoyun geçişi sırasında karayolunda yoğun güvenlik önlemleri alındı.

Konvoydaki araçların geçtiği dik ve sarp kayalıklardan oluşan vadilerde Mehmetçik uzun namlulu silahlarla yol güvenliği sağladı. Arazi tipi araçlarda bulunan Mehmetçik, kendilerini görüntülemeye çalışan gazetecilere el salladı ve baş parmakları kaldırıp ’her şey yolunda’ mesajı verdi. Stratejik bölgeler arasında yeralan Yüksekova ve Şemdinli’de de dün hareketlik yaşandı. Mehmetçik, sabahın erken saatlerinden itibaren yollarda mayın taramasında bulundu. Özellikle de yol güzergáhında bulunan köprülerin altı didik didik arandı. Zap Deresi’nin kolu olan nehir kenarları da komandolar tarafından ince aramadan geçirildi. Şemdinli’de ise PKK’ya yönelik operasyonlara devam edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title