Haberler

Cübbeli Hoca, 'Namaz Kılmayan Hayvandır' Tartışmasına Dahil Oldu!

Güncelleme:

'Namaz kılmayan hayvandır' tartışmasına Cübbeli Ahmet Hoca da katıldı. Ünlü, "Özür dilemenin bir lüzumu yok, ama hayvandır da demenin bir manası yok. Laflara dikkat edeceksin" dedi.

'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, TRT'de "Namaz kılmayan hayvandır" tartışmasına girdi.Hocasının bir anısını örnek olarak anlatan Ünlü, "Özür dilemenin bir lüzumu yok, ama hayvandır da demenin bir manası yok. Laflara dikkat edeceksin" dedi.

TOPLUMUN TEPKİSİNİ ÇEKMİŞTİ

TRT 1 ve TRT Avaz'da yayınlanan "Ramazan Sevinci" programının konuğu, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Aşkar'ın, "Namaz kılmayan hayvandır" sözü tepkilere neden olmuştu.

TARTIŞMAYA CÜBBELİ AHMET HOCA'DA KATILDI

'Cübbeli Ahmet Hoca' olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü de bu haftaki konuşmasında "Namaz kılmayan hayvandır" tartışmasına girdi.

"ÖZÜR DİLEMENİN BİR LÜZUMU YOK, LAFLARA DİKKAT EDECEKSİN"

Hocasının bir anısını örnek olarak anlatan Ünlü, "Özür dilemenin bir lüzumu yok, ama hayvandır da demenin bir manası yok. Laflara dikkat edeceksin" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ankara Üniversitesi Cübbeli Ahmet Hoca Ahmet Mahmut Ünlü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (105)

wxzq:

oruç, namaz başka bildikleri yok. 5000 yıl geçse de müslümanlar bir yere gelemez

48
48
yanıtYanıtla
HİÇ BİR KİMSE NAMAZDAN BAHSETMESİN MU:

NE KADAR GERZEK VARSA SOLCULARDA ÇIKIYOR. . . ACABA , GERZEK OLDUKLARI İÇİN Mİ SOLCU OLUYORLAR. . . . YOKSA , SOLCU OLDUKLARI İÇİN ALLAH AKILLARINI MI ALIYOR. . . . . . ADAM. . . DİN ADAMI. . . . . ADI ÜSTÜNDE HOCA. . MÜHENDİS DEĞİL. . TABİKİ , VARSA YOKSA NAMAZ DİYECEK. . . . . ADAM ASTRONOT OLSA. . . NAMAZDAN BAHSEDER MİYDİ. . SEN DE ÇIKMIŞSIN VARSA YOKSA NAMAZ DİYORSUN. . BU NE GERİLİK. . . . BU SİTEDE BİRSÜRÜ HABER VAR. . . HEPSİ NAMAZDAN MI BAHSEDİYOR. . . İSTİYORSUNUZ Kİ. . . HİÇ KİMSE NAMAZDAN BAHSETMESİN. . MAÇTAN , KARIDAN , KIZDAN BAHSETSİN

yanıt22
yanıt6
DİN TACİRLERİ:

DİNİ GEÇİM KAYNAĞI OLARAK GÖRMEYİN, GİDİP BİR İŞTE ÇALIŞARAK ALIN TERİ İLE GEÇİNİN.

38
6
yanıtYanıtla
CV2:

KİM DEVLET VE MİLLETİN MALINA EL UZATIR KİM EHİL OLMAYANA GÖREV VERİR KİM ÇIKARI İÇİN SOYTARILIK YAPAR KİM DİN İŞLERİNİ SİYASİ VE ŞAHSİ EMELLERİ İÇİN KULLANIR ZENGİNLEŞME ARACI OLARAK GÖRÜRSE AHA DA . . . . HAYVAN TA KENDİSİDİR. . . .

35
1
yanıtYanıtla
hakan:

hayvanlk aslında bilmediğini bir seyi bildiğini söylemektir. Bir prof nmaz kılmayan hayvandır demiş. adam prof. ya sen?

yanıt0
yanıt6
KOYUNLARA KAVAL ÇALMAK BEDAVA:

HAKAN BU HOCA SENİ Mİ TARİF ETMİŞ. SİYASİ SEMPATİSİ İÇİN BİLDİĞİ ŞEYLERİ İNKAR EDEN BİLMİYOR AYAKLARINA YATAN TAM DA SENİN PROFİLİNE UYUYOR

yanıt1
yanıt1
ALBAY:

İnsan Düşünen bir hayvandır dediklerinde kimsenin sesi çıkmıyor, Hatta insan hayvandan gelmedir dediklerinde de kimse tepki vermiyor. Namaz kılmayan hayvandır dendiğinde neden tepki veriyorsunuz.

30
5
yanıtYanıtla
HAYVANLAR NAMAZ KILMAZ:

EEEE, BU KILIYORMUŞ.

14
19
yanıtYanıtla
nameless:

UZUN LAFIN KISASI . bu yobazları kılık kıyafetleri ile bırlikte bır bavula koyup ilk iran veya suudi arabıstan uçağına bındırıp göndermek lazım . zaten yönetim değişince bunların çoğu kara fatma ve hamam böcekleri gibi kaçacak delik arayacaklar . elebaşlarıda dahil . değişim şart ama önce beyinlerden başlamak gerekli . müslümanlık bir baskı dini değildir.

19
14
yanıtYanıtla
esaslar:

Cehenneme gidecek benim, cehennemde yanacakda benim, peki size girip cikan ne oluyor. Sen kil namazini git cennetine, senin olsun her taraf.

20
12
yanıtYanıtla
Tüm 105 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title