Haberler

Cübbeli Ahmet Hoca'dan "Emniyet" Tepkisi

Güncelleme:

Cübbeli Ahmet Hoca "Bonzai gibi bir uyuşturucu belası her yerde peynir-ekmek gibi nasıl alınıp-satılıyor? Emniyet nerede? Anca beni tutup hapse atıyorlar." dedi.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilen Ahmet Mahmut Ünlü, Vahdet'teki köşesinde "Bonzai gibi bir uyuşturucu belası her yerde peynir-ekmek gibi nasıl alınıp-satılıyor? Emniyet nerede? Anca beni tutup hapse atıyorlar." diye tepki gösterdi.

İşte yazıdaki o bölüm:

"ANCA BENİ HAPSE ATIYORLAR"

Bakın geçenlerde bana Samsun'da bu zamana kadar bonzaiden 170 kişi öldüğünü söylediler. Böyle bir uyuşturucu belası Samsun gibi yerde peynir-ekmek gibi nasıl alınıp-satılıyor? Nasıl bulunuyor? Bunun görevlisi, yetkilisi nerde? Bu emniyetin, polislerin işi ne? Anca beni tutup hapse atıyorlar.

Arıyoruz polisi "Burada çocuk yığılıp kalmış. Kaldırımda yatıyor, komaya girmiş" diyoruz. Bize "Tam öldüyse haber verin, kaldırırız" diyor. Yahu bu çocuk ölene kadar, bu bonzaiyi içene kadar sen nerdesin?

"BENİ, BENİM HANIMI DİNLİYORLAR"

Telefonları dinliyorlar. Kimi dinliyorlar? Beni dinliyorlar! Benim hanımı dinliyorlar! Benim hanımdan ne çıkar? Terörist çıkmaz.

Niye benim telefonumu dinliyorsun? Gitsene orada adamlar bonzai satıyor, uyuşturucu satıyor, silah satıyor, teröristlik yapıyor. PKK yolları kesmiş millete kimlik soruyor. Bunlara baksanıza. Bunlara bir şey yok. Anca gelir bizi bulurlar.

"UYUŞTURUCUNUN HARAM OLDUĞUNU BİLMEYEN VAR MI?"

Hey gidi insan! Allah "Ben sana yolu gösterdim" buyuruyor. Uyuşturucunun haram olduğunu bilmeyen mi var? Madem aklını kaybettiriyor, sağlığına zarar veriyor, haramdır. Bunu müftülüğe sormaya gerek yok.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca Ahmet Mahmut Ünlü Samsun Dini Medya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (184)

dersimlimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Hala şu sahtekara hoca bile diyemiyorum.allah bunun ve bunun gibilerinin bin kere belasını versin.bunun gibiler yüzünden bu ülkede yobazlar türedi.

5
139
yanıtYanıtla
77mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Hocam yasalar yetersiz polis ne yapsın her yakalanlar şeriata göre yargılansın bakalım o zaöan kim satabilir satanlar hapse giriyor bi kaç ay yatıyor orda yattığı sürece işin püf noktalarını öğreniyor

10
109
yanıtYanıtla
ciguli:

sallandirin bu adami. Bu zihniyet insanlari tehlikeye atar

72
37
yanıtYanıtla
afyonlumobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Cübbeli hoca her zaman gerçekleri söylüyor.Bu saçma yorum yapan kişiler Cübbelinin vaazlarını dinleyinde biraz dinden nasibiniz olsun.

23
74
yanıtYanıtla
demokrat:

Buda din tücarlığı yaparak tahsilsiz cahil koyun alt tabakasında isim tuturmuş, cinsel hayatının munafıklığını gizliyererek şahane geçinip gidiyor.

73
21
yanıtYanıtla
Harun:

Demekki sen Bonzai`den daha zehirliymissin Ahmet Hoca.

65
25
yanıtYanıtla
Eski AKP liMobil-ANDROID:

seni cehenneme atmak lazım

51
38
yanıtYanıtla
dost:

arkadaşlar kul hakkına girmek çok kolay yapmayalım.

5
82
yanıtYanıtla
A-Z..:

KORKAK SAHTEKAR

66
21
yanıtYanıtla
habermobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Sen üç kağıtçının tekisin sende her numara var

60
26
yanıtYanıtla
Tüm 184 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title