Haberler

Cübbeli Ahmet Hoca: Bursa'dan Aday Olsam Kazanır mıyım Acaba

Güncelleme:

Vahdet gazetesindeki yazısında okurlarına "Bursa'dan adaylığımı koysam kazanır mıyım acaba?" sorusunu yönelten Cübbeli, ardından "Bursa'yı bana verseler bile girmem" dedi.

Cübbeli Ahmet adı ile anılan Ahmet Mahmut Ünlü, neden milletvekili olmayacağını Vahdet gazetesinde yazdığı köşe yazısında açıkladı.

Bu dünya hayatında verilen imkânların ve makamların hepsinin geçici olduğuna dikkat çeken Cübbeli Ahmet, "Koltuk sevdalısı olmamak lazım. Bazı insanlar koltuğu altından çekildiği zaman ağzından emziği alınan çocuk gibi ağlıyor" değerlendirmesinde bulundu. Cübbeli, milletvekili olma hırsı içinde olanları da eleştirdi.

İşte Cübbeli'nin yazısındaki o kısım;

"Allah-u Teâlâ'nın verdiği mallar geçici, oğullar geçici, ziynetler geçici, imkânlar, itibarlar geçici, makamlar, mevkiler, koltuklar geçici. Adam geçen dönem milletvekili oluyor, şimdi benim gibi milletten biri oluyor ve üzülüyor buna. Ne üzülüyorsun?! Kurtuldun işte sevinsene. Yine illa milletvekili olmayı istiyor. 40 senedir milletvekili olanlar var mecliste. 40 senedir mecliste olmana rağmen bu memleket düzelmediyse sen fuzulisin demek ki. Makam, makam, makam… Koltuğunu altından çektikleri zaman ağzından emziği alınan çocuk gibi ağlıyor. Ne kadar meraklısınız vekil olmaya yahu! Bir acayip iş.

"BURSA'DAN KOYSAM KAZANIR MIYIM ACABA?"

Ben Bursa'dan koysam adaylığımı kazanır mıyım acaba? Bursa'nın hepsini bana verseler girer miyim bu işlere acaba? Bütün Bursa'nın kadrolarını verseler girer miyim? Girmem çünkü akıllıyım.

"İNSANLARI ZİNADAN KURTARMAK LAZIM"

Milleti namaza başlatmak lazım, Ehl-i Sünnet itikadını tashih etmek lazım, insanları haramdan, zinadan kurtarmak lazım. Siyasetin ehli var, Allah onlara becerttirsin, muvaffak eylesin. Biz o işin ehli değiliz. Biz size hizmet edeceğiz. Onun için dünya geçer, makam, mevki, mertebe biter. 10 sene de, 20 sene de, 40 sene de geçer.

"SADDAM'IN SONU NE HALE GELDİ"

Kral olsan ne olur? Bir de sonunun kötü olma ihtimali de var. Saddam'ın sonu ne hale geldi? Kaddafi'nin durumu ne hale geldi? 40 senelik krallık kurtaramadı onları. Zalimlik etti, hainlik etti, Mevla da belasını verdi."

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Mahmut Ünlü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (43)

yalancıhoca:

Allah senin şerrinden tüm Müslümanları korusun

6
33
yanıtYanıtla
freedom_58:

Cübbeli AHMET HOCA HAZRETLERİNE OY VERECEK SAF İNSAN ÇOK LAN.

3
16
yanıtYanıtla
39 trakyalı:

eee seçimler yaklaşıyor yobazlar hortlar boş laflar ya biz adam olmayııııız

5
10
yanıtYanıtla
hayret ...:

merhaba, ya bu molla''yı Neden bu kadar şımartılar! çok AYIP, burakın iran''a gitsin. .

2
13
yanıtYanıtla
freedom_58:

bakalımda bursa seni kabul edermi.

2
12
yanıtYanıtla
freedom_58:

hoca senden yakamayan kefen alacam adres ver bre gafil.

3
10
yanıtYanıtla
freedom_58:

hOCA SENİN AYETLERİNDE YAZIYORMU VEKİL OLMAK CAİZMİ SANA GÖRE.

1
12
yanıtYanıtla
freedom_58:

bre gafil bursa nere sen nere.

2
10
yanıtYanıtla
Türkiyede Arap bahari istemiyoruzMobil-ANDROID:

Mason Hoca bu

1
11
yanıtYanıtla
emre aydın Mobil-ANDROID:

Boşver hocam varsın dünya onların olsun cennet bizim olsun

8
4
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title