Haberler

Cübbeli Ahmet, Fatih Terim'e Patladı: Dini Don Lastiğine Çevirdiler!

Güncelleme:

Cübbeli Ahmet hoca, Fatih Terim'in EURO 2016'da mücadele edecek futbolcuların oruç tutması için "Onların yerine biz tutarız" sözlerine cevap verdi.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in, EURO 2016'da mücadele edecek futbolcuların oruç tutması için "Onların yerine biz tutarız" sözlerine, "Dini don lastiğine çevirdiler. Ya sen antrenörlüğünü yap be adam!" diyerek tepki gösterdi.

Fatih Terim, TRT Spor ekranlarında Avrupa Kupası öncesinde soruları yanıtlamıştı.

Terim, maçların 'Ramazan Ayı'na gelmesi sebebiyle oyuncuların oruç tutup, tutmayacağı ile ilgili, "Eğer maça uzun zaman varsa, oyuncular oruç tutabilir. Ama iş varsa, sonra tutarlar. Bu sağlıkları için önemli çünkü. Biz onların yerine tutarız, zaten hep birlikte tutuyoruz" demişti.

"SEN İŞİNİ YAPSANA"

Cübbeli Ahmet, Fatih Terim'in bu sözlerine tepki gösterdi. "Fatih Terim fetva verdi" diyerek Terim'le alay eden Ahmet Mahmut Ünlü şunları söyledi: "Ya şimdi arkadaşlar herkes müftülük yapmasın ya. Be adam sen işini yapsana. 'O kadar sıcakta iki de antrenman yaparsa hayati tehlikesi var' diyor. E ben ne yapayım evinde otursun. Ya iki antrenman yapması farz mı vacip mi. Peki Ramazan orucu farz mı. E niye hayati tehlikeye giriyor. Yani arkadaşlar böyle bir alem zamandayız ya. Dini don lastiğine çevirdiler."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Mahmut Ünlü Fatih Terim Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (260)

Adınızı Yazın:

oy ahmet hoca en kral yemeği yiyon en kral arabaya biniyon lafla malı götürüyon din tücarı seni

99
132
yanıtYanıtla
AKEPE BİTİRDİN MEMLEKETİ.:

BU TERİM DENEN HERİF VARKEN TÜRK FUTBOLU DAİMA GERİYE GİDECEKTİR O KADAR

83
87
yanıtYanıtla
zalim:

fatih hocayla düzgün konuş hadini bil sahtekar senin ağzını yırtarım bu ülkenin hocasına saygısızlık yapma önce sen işini adam gibi düzgün dangalak

48
62
yanıtYanıtla
lak lak:

edepten bahseden zalim edepsizlik yapma susda adam bari sansınlar

yanıt11
yanıt3
samsunlu:

ismin gibisin. . . .

yanıt9
yanıt2
halim:

ulan kansızlık yapma kimin kimin ağzını yırtacağını görürsün. edebini takın.

yanıt4
yanıt3
senin için ölürüm türkiyem:

YA SEN SEN TUTUYORMUSUN PEKİ CÜBBELİ. . ?öyle ya din sizin tekelınızde sızden başka kımse fetva veremez

49
35
yanıtYanıtla
CÜBBELİ AHMED HOCA CANIMIZDIR..........:

CBBELİ HOCAEFENDİ BİR BAŞKASININ YERİNE ORUÇ TUTULAMAYACAĞINI VE BUNU SÖYLEYENİNDE DİNDEN ANLAMADIĞINI, DİNİ HAFİFE ALDIĞINI VE NİHAYETİNDE HERKESİN KENDİ İŞİNİ YAPMASI GEREKTİĞİNİ, DİN KONUSUNDA DERİN BİLGİSİ OLMAYANLARIN MÜFTÜLÜK YAPMAYA KALKIŞMAMALARINI SÖYLÜYOR. . VARSA BUNA KARŞI İLMİ DELİLLERİNİZ YAZIN OKUYALIM. HAA YOKSA İLMİNİZ O ZAMAN HADDİNİZİ BİLİN VE OTURUN OTURDUĞUNUZ YERDE. . HAKARETLERE GELİNCE KÜPÜN İÇİNDE NE VARSA DIŞARIYA O SIZARMIŞ İÇİNİZDE PİSLİK VARSA AĞZINIZDANDA O DÖKÜLÜR.

43
26
yanıtYanıtla
Fetih1453:

Kadınlara sakalını okşatırken iyi miydi Ahmet Efendi

18
49
yanıtYanıtla
vurucu timmmmmmmmmmmmmmm:

yalanında boğul. . isbat et hadi bu iftiranı. . sizi gidi beynamaz secdesizler sizi. .

yanıt21
yanıt11
Tüm 260 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title