Haberler

CRM MEDYA: GYODER 14. GAYRİMENKUL ZİRVESİ SOSYAL MEDYA SPONSORU

Güncelleme:

CRM Medya, GYODER, 14. Gayrimenkul Zirvesi'nin Sosyal Medya Sponsoru oldu. GYODER geleneksel hale getirdiği Gayrimenkul Zirvesi'nin bu yıl 14.'cüsünü gerçekleştiriyor.14. Gayrimenkul Zirvesi, GYODER'in evsahipliğinde 3 Aralık 2014'te yapılacak

Türkiye gayrimenkul sektörünün en önemli sektörel platformu olan GYODER, yaptığı önemli organizasyonlarla sektör aktörlerini buluşturmayı sürdürüyor. CRM Medya, GYODER'in geleneksel hale getirdiği Gayrimenkul Zirvesine medya sponsoru oldu.14. Gayrimenkul Zirvesi, GYODER'in evsahipliği ve CRM Medya'nın Sosyal Medya desteğiyle 3 Aralık 2014 Perşembe günü yapılacak. 14.'cüsü düzenlenen Gayrimenkul Zirvesi, ''Gayrimenkulün Büyük Resmini Birlikte Çiziyoruz'' ve '1/100.000'den 1/1000'e Gayrimenkul Sektörü' başlıkları ile yapılacak.

Sektörel sorun ve konuların çözüm odaklı ele alınacağı zirvede 2014 yılı değerlendirilirken, 2015 yılının sektörel rotası belirlenecek. Dijital Platformda, fırsatları yerinde ve profesyonelce değerlendiren CRM Medya, doğru zamanda doğru hamlelerle müşterilerini doğru hedeflere yönlendiriyor. Dijital alanda, çözümler sunan CRM Medya, özellikle gayrimenkul sektöründe kazandığı somut başarılar ve müşteri portföyünü oluşturan büyük inşaat firmalarıyla adından söz ettiriyor.

Gayrimenkul sektöründeki etkinliklere sponsorluk desteğini sürdüren CRM Medya müşterilerine; google adwords, google gmaıl reklamları, mobil uygulama reklamları, facebook reklamları, twıtter reklamları, youtube reklamları, dijital medya planlama, sosyal medya danışmanlığı, sosyal medya takip ve analiz, içerik geliştirme, online reklam yönetimi ve danışmanlığı, seo (arama motoru optimizasyonu), landıng page ve banner tasarımı, online itibar temizliği, web tasarım ve yazılım, sosyal medya kampanyaları geliştirme, topluluk yönetimi, dijital strateji geliştirme, 360 sanal tur ve google haritalara kayıt gibi çok sayıda hizmet sunuyor.

Sosyal Medya sponsorluğunu CRM Medya'nın üstlendiği ve geniş katılımcı kitlesinin yanı sıra, ekonomi ve gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinin konuşmacı olarak katılacağı 14. Gayrimenkul Zirvesi'nden önemli karar ve tespitlerin çıkması bekleniyor. Gayrimenkul açısından önemli bir buluşma ve yol haritası belirleme fırsatı sunan Zirveye; sektör temsilcileri, kamu yetkilileri, ülke genelinden gayrimenkul şirketlerinin üst düzey yöneticileri ile uzmanlar katılım saylayacak.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title