Haberler

    Crm Alanında Gelinen Nokta Nasıl Değerlendiriliyor?

    CRMAKADEMİ Satış ve Pazarlama Direktörü Kubilay Yardımcı, CRM alanında gelinen noktayı Wise TV aracılığıyla değerlendirdi.

    CRMAKADEMİ Satış ve Pazarlama Direktörü Kubilay Yardımcı,  CRM alanında gelinen noktayı Wise TV aracılığıyla değerlendirdi.

    CRM alanında gelinen son noktayı değerlendiren Yardımcı, şunları söyledi: "Geçtiğimiz yıllarda önemli olan işin operasyonel CRM tarafıydı. Operasyonel CRM'in görevi müşteri süreçlerini şirkete koymak, müşteriyi tanımlamak, satış sonrası süreçlerini, servis süreçlerini tamamlamak, pazarlama ile ilgili bir takım faaliyetlerde bulunmaktır. Ama geldiğimiz noktada artık mobilite çok önemli, veriye her yerden her cihazdan ulaşmak çok önemli, ayrıca aldığınız bu veriyi işleyip ham veriyi zeki veri haline getirmek önemli. Bu anamda CRM'in genişleyeceği, katma değer sağlayacağı noktaları bunlar olarak görüyoruz. Bir de tabi ki sadakat programları, bağlılık programları, Pazarlama ile ilgili yeni dinamik programlamaların yapılması çok önemli. Yeni trendler de bunu görüyoruz ve dolayısıyla müşteri 360'ı her anlamda tamamlamış oluyoruz."

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title