Haberler

Cristiano Ronaldo, Yedek Kulübesinde Zidane'a Küfretti

Güncelleme:

Las Palmas maçında oyundan alınmasına şaşıran Cristiano Ronaldo, yedek kulübesinde Zinedine Zidane'a küfrederken kameralara yakalandı.

Real Madrid, Las Palmas deplasmanında puan kaybı yaşarken maçın 72. dakikasında oyundan alınan Cristiano Ronaldo hocası Zidane'a tepkiliydi.

Portekizli futbolcu Ronaldo, oyundan alınmasının ardından memnuniyetsiz bir şekilde kenara gelmiş ve Zidane'a tepki göstermişti. Bu olayla ilgili bugün yeni bir görüntü ortaya çıktı.

KÜFREDİYOR

Sport Gazetesi'nin iddiasına göre, yedek kulübesindeki görüntülerde Ronaldo; Zidane'a, "O... çocuğu" diyerek küfrediyor. Haberde, Ronaldo'nun bununla yetinmeyip hakaretlerini sürdürdüğü belirtiliyor.

İLK KEZ OYUNDAN ALINDI

Ronaldo, Zidane'ın bu kararının ardından 7 yıldır formasını giydiği Real Madrid'de ilk kez oyundan alınmış oldu. Eski performansından oldukça uzak bir görüntü sergileyen yıldız futbolcu, bu sezon forma giydiği maçlarda sadece 2 gol atabildi.

'DİNLENDİRMEM GEREKİYORDU'

Yaptığı değişiklikle ilgili bir açıklamada bulunan Zidane şunları söyledi:

"Çarşamba günü bir maç oynadık ve onu dinlendirmem gerekiyor. İyi oynadı ama değişiklik yapmam gerekiyordu çünkü salı akşamı Şampiyonlar Ligi maçımız var."

"Ronaldo sinirli miydi?" sorusunu yanıtlayan Fransız çalıştırıcı şu cevabı verdi:

"Sinir? Hayır. Bence bu sizin yorumunuz. Her futbolcu sürekli sahada olmak ister ama benim oyuncularımı düşünmem gerekiyor, özellikle Ronaldo'yu."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title