Haberler

"Benim Bu Duruma Gelmemde Messi'nin Katkısı Var"

Güncelleme:

FIFA Altın Top ödülünü kazanarak futbolda bir numara olduğunu tekrar ispat eden Cristiano Ronaldo bu duruma gelmemde Messi'nin katkıları olduğunu söyledi.

Mehmet ÇİFTÇİ/MADRİD, -DHA

FIFA Altın Top ödülünü kazanarak futbolda bir numara olduğunu tekrar ispat eden Cristiano Ronaldo bu duruma gelmemde Messi'nin katkıları olduğunu söyledi. Cristiano Ronaldo "France Football' dergisinde yayınlanan röportajında sportif anlamda en iyisi olmaya çalıştığını vurgulayarak "yılda 60'dan fazla maç çıkartabilmeniz için iyi uyumalısınız, iyi beslenmelisiniz kısacası kendinize iyi bakmalısınız" sözleri etti. 29 yaşındaki Portekizli yıldız halen eksikleri bulunduğunu itiraf ederek "örneğin sol ayağımı, hız ritmimi ve serbest atışlarındaki vuruşlarımı beğenmiyorum" dedi. Altın Top ödülündeki rakipleri Messi ve Neuer hakkındada konuşan Ronaldo bu iki sporcunun da kendisi kadar bu ödülü hakkettiğini savundu. " Neuer harika bir sezon geçirdi, Messi ise sezona abzı zorluklar yaşayarak girdi ancak iyi bir dünya şampiyonası çıkarttı. Üçümüz de bu ödülü kazanmayı hak ediyorduk. Ancak benim kazanmam bence doğru bir karardı çünkü hakketmiştim" açıklaması yaptı. Real Madrid'in süper yıldızı Cristiano Ronaldo France Football dergisine verdiği röportajda Messi ile yaşadığı rekabete de değinerek bu durumun gelişmesinde önemli bir faktör olduğunu ifade etti. Ronaldo, " futbolda rekabet önemlidir, Messi gelişmemde beni motive ediyor, sanırım bende onu motive ediyorumdur, onun dört altın Top ödülü var benim ise üç, bu durum dünya futbolu için iyi bir şeydir" dedi. Ronaldo Messi gibi bu ödülü dörtlemeye de çalışacağını sözlerine ekledi.

Ronaldo Real Madrid'deki takım arkadaşları hakkında da konuşarak kendisine verilen liderlik tanımını hakketmediğini savundu. Takımda herkesin kendi alanında bir lider olduğuna işaret eden Portekizli yıldız futbol hayatının en büyük kadrosunu Real Madrid'de gördüğünü söyledi. Cristiano Ronaldo son olarak ödülü alırken neden bağırdığına da açıklık getirerek bunu 3 yıldan beri sürekli goller atarken takım arkadaşları ile yaptıklarını vurguladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Lionel Messi Real Madrid Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title