Haberler

Cristiano Ronaldo: Beni Rahat Bırakın

Güncelleme:

Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, tatildeyken kendisi hakkında çıkan haberlerden dolayı sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla basına tepki gösterdi.

Real Madrid'de forma giyen Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo, tatildeyken kendisi hakkında çıkan haberlerden dolayı sosyal paylaşım siteleri aracılığıyla basına tepki gösterdi
Ronaldo, internet üzerinden görüntülü olarak verdiği mesajda, basın mensuplarına yönelik olarak, "Beni rahat bırakın." dedi.

"BENİ RAHAT BIRAKIN"

Takipçilerine, "Zor bir yıl oldu ama sizler her zaman sadık olduğunuzu göstererek, orada oldunuz. Asla özel hayatımla ilgili konuşmuyorum ama şimdi nedenini benim de bilmediğim şekilde bu mesajı verme ihtiyacı duydum." ifadeleriyle seslenen Ronaldo, şunları kaydetti: "Çünkü son haftalarda basında benim hakkımda kötü konuşulmaya çalışılıyor. Her gün farklı bir kız arkadaşım olduğu, şöyle yaptığım böyle yaptığım söyleniyor. Tatildeyim, dinleniyorum, çocuğum da burada havuzda. Beni rahat bırakın. Bırakın da her yıl olduğu gibi işimi iyi yapayım. İmajımı kötülemeye çalışmayın çünkü bunu başaramazsınız."

Kaynak: AA / Spor

Real Madrid Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

elenamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bencede en iyisini yapıyosun. Ne derlerse desinler umursamı. Sadece altın topu dusun

5
0
yanıtYanıtla
nigar:

ronaldo seni cok seviyorum her zaman oldugu gibi simdide haklisin

0
0
yanıtYanıtla
elena:

adamı rahat bırakın oda bir insan kendinize bakın ispanyol basını yazsa bile siz türk basını yazmayın

0
0
yanıtYanıtla
Ronaldo king:

Nefret ediyorum bu gazetecilerden. Ronaldo haqqında haber cıkarmayı bırakın bir az kendi hayatınızı düşünün kendinize bakın Ronaldoyu rahat bırakın oda bir insan kendi hayatını yaşıyo. İspanyol basını yazsada siz türk basını yazmayın lütfennnn.

0
0
yanıtYanıtla
ELENA:

hadi be RONALDO ikinci sezon kendini goster REAL 1 sende ALTIN TOP KİNGİ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title