Haberler

Coursera, İnteraktif Video Kurslarıyla Lingualeo'da

Güncelleme:

Online İngilizce eğitim platformu LinguaLeo, dünyanın en iyi üniversitelerinin ders içeriklerini ücretsiz sunan eğitim platformu Coursera ile işbirliği gerçekleştirdi.

Coursera'nın interaktif alt yazılı ve eğitici video içerikleri artık LinguaLeo üyelerinin İngilizce öğrenmelerine yardımcı olacak.

Online İngilizce eğitim platformu LinguaLeo, yeni eğitim döneminde zenginleştirdiği içeriklerine ve yeni ortaklıklarına bir yenisini daha ekledi. Lingualeo, uluslararası çevrim içi eğitim ve ücretsiz dersler sunan Coursera'nın video içeriklerini artık kendi platformunda kendi üyelerine de sunacak.

Coursera Pazarlama İletişimi ve Uluslararası Girişim Yöneticisi Yin Lu, Coursera ekibinin LinguaLeo aracılığı ile Türkiye'de daha fazla öğrenciye ulaşmaktan dolayı büyük heyecan duyduğunu belirtti ve sözlerine devam etti; 'Gerçekleştirdiğimiz işbirliği sonucunda LinguaLeo, interaktif alt yazılı kısa eğitim videolarından oluşan bir Coursera eğitim paketini kendi koleksiyonuna ekledi. LinguaLeo üyeleri artık İngilizce öğrenirken, ekonomi, bilişim teknolojileri, biyoloji, müzik, matematik ve daha pek çok alandaki Coursera derslerinden yararlanabilecek. Bu kısa videolarda eğitmenler, üyeleri uzaktan eğitim kavramıyla tanıştırıyor ve derslerin süreleri ile final sınavları da dâhil olmak üzere ders içeriği hakkında detaylı bilgi veriyor. Koleksiyondaki bütün videolar İngilizce interaktif altyazılı olduğu için öğrenciler, videoyu durdurmaya gerek duymadan bilmedikleri sözcüklerin anlamlarını öğrenerek izleyebiliyorlar.'

LinguaLeo İş Geliştirme Direktörü Igor Gonebnyy, LinguaLeo ile İngilizce öğrenen üyelerinin, dünyanın en iyi eğitmenlerinden ders alma imkânına kavuştuğunu söyledi. Gonebnyy, Coursera koleksiyonunun bilim ve iş dünyası ile ilgili çeşitli konulara ilgi duyan, aynı zamanda dünyaca ünlü üniversitelerden uzaktan eğitim alma imkânına sahip olmak isteyen LinguaLeo üyeleri için oluşturulduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title