Haberler

Çorumlu 5 İş Adamı Rusya'da Gözaltına Alındı

Rusya’nın Krasnodar şehrinde düzenlenen tarım fuarına giden Çorumlu 5 iş adamı gözaltına alındı.

Rusya'nın Krasnodar şehrinde düzenlenen tarım fuarına giden Çorumlu 5 iş adamı gözaltına alındı.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası'ndan konuya ilişkin olarak yapılan açıklamada, Çorum'dan 5 firmanın temsilcilerinin de bulunduğu Türk iş adamlarının, Rusya'da katıldıkları Krasnodar Yugagro tarım fuarına turist olarak katılmaları sebebi ile göçmen bürosunca gözaltına alındıkları açıklandı. Ticaret ve Sanayi Odası olarak edindikleri son bilgilere göre, Türk iş adamlarının Krasnodar Adliyesi'nde sınır dışı edilmeleri için işlemlerin başlatıldığının belirtildiği açıklama da şu görüşlere yer verildi:

"İş adamlarımız, ağır gözaltı şartlarında olmamakla beraber, belli aralıklarla tarafımızla iletişim kurabilmektedirler. Ticaret ve Sanayi Odası olarak gerekli girişimleri de başlatmış bulunmaktayız. Ayrıca gelişmeleri de yakından izlemekteyiz. Kişilik hakları nedeniyle kişilerin isimlerini açıklayamıyoruz. Bu konuda da basın mensuplarımızın anlayışını bekliyoruz." - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Rusya Federasyonu Krasnodar Çorum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title