Haberler

Çorum'daki Cinayetlerde Hayatını Kaybedenlerin Cenaze Töreni

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : - Defin töreninden görüntüler- Güvenlik önlemleri görüntüsü Çorum'daki cinayetler- İskilip ilçesinde çıkan biçerdöver tartışmasında Muharrem K. tarafından katledilen 3 kişinin cenazeleri güvenlik önlemi altında toprağa verildi İskilip ilçesi Soğucak köyünde çıkan biçerdöver tartışmasında Muharrem K.'nin (59) açtığı ateş sonucu yaşamlarını yitiren 3 kişinin cenazeleri, güvenlik önlemleri altında defnedildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : - Defin töreninden görüntüler- Güvenlik önlemleri görüntüsü Çorum'daki cinayetler- İskilip ilçesinde çıkan biçerdöver tartışmasında Muharrem K. tarafından katledilen 3 kişinin cenazeleri güvenlik önlemi altında toprağa verildi İskilip ilçesi Soğucak köyünde çıkan biçerdöver tartışmasında Muharrem K.'nin (59) açtığı ateş sonucu yaşamlarını yitiren 3 kişinin cenazeleri, güvenlik önlemleri altında defnedildi. Önceki akşam evlerini basan Muharrem K. tarafından açılan ateşle yaralanan ve kaldırıldıkları hastanelerde hayatlarını kaybeden Satı Şimşek (75), Hüseyin (27) ve Hasan Eryaz'ın (30) cenazeleri, Ankara Adli Tıp Kurumundaki otopsinin ardından Soğucak köyüne getirildi.Cenazeler, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığında toprağa verildi. Cenaze namazı ve defin sırasında Hasan ve Hüseyin Eryaz kardeşlerin eşleri güçlükle ayakta durabildi.Şüpheli Muharrem K. henüz yakalanamadığı için İl Jandarma Komutanlığı tarafından çevrede geniş güvenlik önlemi alındı. Öte yandan olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için dağlık alandaki köy ve çevresinde komando ekiplerinin desteğiyle başlatılan çalışma devam ediyor. -OlaySoğucak köyünde Muharrem K, 21 Haziran Pazar günü evlerine gittiği Satı Şimşek (75), Keziban (50) ve çocukları Hüseyin (27) ile Hasan Eryaz'a tüfek ve tabancayla ateş etmiş, ağır yaralanan Şimşek, İskilip Devlet Hastanesinde hayatını kaybetmişti. Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınan Hasan ve Hüseyin Eryaz da önceki gece yaşamını yitirmişti.Anne Keziban Eryaz'ın tedavisi ise sürüyor.

Kaynak: AA / Güncel

İskilip Soğucak Çorum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title