Haberler

Çorum'da Trafik Kazası: 4 Yaralı

Çorum’da yağışlı havanın da etkisiyle kontrolden çıkarak karşı şeride geçen kargo aracıyla bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Çorum'da yağışlı havanın da etkisiyle kontrolden çıkarak karşı şeride geçen kargo aracıyla bir otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Kazada Spor Toto 3. Ligde mücadele eden Çorum Belediyespor futbolcusu Erol Topaloğlu ölümden döndü. Kaza, Çorum-Ankara karayolu 2. kilometresindeki Devlet Hastanesi inşaatı önünde meydana geldi. İddiaya göre, Burunçiftlik Kavşağından şehir merkezine seyir halinde olan Eyüp Ökmen yönetimindeki (34) 19 TN 594 plakalı bir kargo şirketine ait araç, yağış ve yolun kaygan olması nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Orta refüje çarptıktan sonra savrularak karşı şeride geçen kargo aracı, il merkezinden Ankara istikametine seyir halinde olan Erol Topaloğlu yönetimindeki 19 DA 780 plakalı otomobille çarpıştı. Her iki aracın da hurdaya döndüğü kazada genç futbolcu ve yanında bulunan kardeşi Emrah Topaloğlu ile kargo aracının sürücüsü ve yanında bulunan Fatih Uysal yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar sağlık görevlileri ve polise haber vererek yardım istedi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Çarpışmanın etkisiyle ön tarafı hurdaya otomobilde sıkışan talihsiz futbolcu, itfaiye görevlileri tarafından kısa sürede sıkıştığı yerden kurtarıldı. İlk tedavisi olay yerinde yapılan yaralılar daha sonra ambulanslarla Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle Çorum-Ankara karayolu yaklaşık yarım saat trafiğe kapatıldı. Kaza yapan araçlarından olay yerinden kaldırılmasının ardından yol trafiğe açıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çorum Belediyespor Eyüp Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title