Haberler

Ortaokulun Bahçesine Giren Pitbull, 2 Öğrenciyi Yaraladı

Güncelleme:

Çorum'da ortaokula giren pitbull cinsi köpek, öğrencilere saldırıp 2 öğrenciyi ısırıp yaraladı, 3 öğrenci ise korkudan şok geçirdi. Saldırgan köpek belediye ekipleri tarafından yakalandıktan sonra barınağa götürüldü.

Çorum'da bir ortaokulun bahçesine giren pitbull cinsi köpek, daha sonra spor salonuna yönelip öğrencilere saldırdı. Olayda, yaralanan 2 öğrenci ile yaşadıkları korku nedeniyle şok yaşayan 3 öğrenci hastaneye kaldırıldı. Saldırgan köpek belediye ekipleri tarafından yakalanıp hayvan barınağına götürüldü.

2 ÖĞRENCİYİ ISIRDI

Saat 11.00 sıralarında Mehmet Akif Ersoy Caddesi Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nda meydana gelen olayda, pitbull cinsi köpek aniden okula girdi. Spor salonuna yönelen köpek, öğrencilere saldırdı. Korku ve panik yaşayan öğrenciler kaçmaya çalıştı. Olayda, 2 öğrenci köpeğin ısırması sonucu yaralandı.

BELEDİYE EKİPLERİ TARAFINDAN YAKALANDI

İhbar üzerine okula polis, belediye ve sağlık görevlileri sevk edildi. Spor salonundaki köpek, belediye ekipleri tarafından yakalanıp, barınağa götürüldü.

2 ÖĞRENCİ YARALANDI, 3 ÖĞRENCİ KORKUDAN ŞOK GEÇİRDİ

Köpeğin ısırması sonucu yaralanan Büşra Ş. (11) ve Berak B. (12) ambulanslarla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay nedeniyle şok yaşayan 3 öğrenci de tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Polis, köpeğin sahibini arıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çorum 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (8)

Anonim:

ulan bu yeni nesil pamuk prenses oldu dokunsan ah uh ühühüühühüh abi bunu beni döydü ühühühüüh tövbe tövbe bu nesil savaşa girecek yakında eli silah tutacak barbi değil anneler babalar uyarıyorum sizi!!!

2
10
yanıtYanıtla
metin:

on numara beş yıldız yazmışsın be anonim kardeş seni takdir etdim aynen dediğin gibi.

yanıt3
yanıt7
VATANDAŞ:

Sanki üçüncü Dünya ülkesiyiz. Batı ülkelerinde bu gibi tehlikeli ırkların beslenmesi yasak. Bizde ise ağızlık dahi takılmadan kaldırımlarda alenen gezdiriliyorlar.

9
0
yanıtYanıtla
ADA:

köpeklerden nefret ediyorum

6
3
yanıtYanıtla
vatandaşş:

pitbull yasaklanmalı. . böyle olaylara rağmen meclisdeki 600 sözde vekildenden bir tanesi çıkıpta yasaklansın diye oneri vermiyor. milletin huzurunu rahatını düşünen vekil istiyoruz. kendi rahatını düşünen cebini doldurma hevesindekileri değil. .

3
2
yanıtYanıtla
JÜL SEZAR:

yenısahra mah atasehır de dolu pıtbul var bası bos gezen. yavru ıken alıp sokaga atılan. o kadar atasehır beledıyesını aradık kımse toplamıyor. sözde pıtbul beslemek yasak

2
0
yanıtYanıtla
46:

Bu kopeklerı beslemek yasak olmalı

1
0
yanıtYanıtla
Şanssız:

Kuzenim bilmeden arkadaşıyla sevmiş onu arkadaşı fene şuan

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title